Ketrin i Majkl ponosni: Karis Zita Daglas ukrala svu pažnju na Nedelji mode u Njujorku

Ketrin i Majkl ponosni: Karis Zita Daglas ukrala svu pažnju na Nedelji mode u Njujorku

Autor: | 10/09/2018

0

Povodom Nedelje mode u Njujorku, modni brend Michael Kors organizovao je gala večeru na kojoj su se pojavila brojna poznata lica među kojima se istakao bračni par Džouns-Daglas.

Poznata glumica Ketrin Zita Džouns i njen dugogodišnji suprug Majkl Daglas pojavili su se srećni i nasmejani u društvu 15-godišnje kćeri Karis.

Dok je holivudska lepotica blistala u elegantnom crnom kompletu sastavljenom od dugih trapez pantalona i crne bluze, njena naslednica odabrala je mladalački look koji ju je istakao u mnoštvu. Mlada Karis koja se opredelila za svet šoubiznisa uskočila je u mini zlatnu haljinu istakavši tako svoju vitku figuru i duge noge, a obula je vrtoglavo visoke nude sandale s dva kaiščića.

Ponos na svoju mezimicu nije pritom krio ni 73-godišnji holivudski velikan koji je spremno pozirao sa svoje dve lepotice.

Karis više liči na...

Ketrin, lepotica na mamu
Majkla, to je njegov osmeh

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Inače 48-godišnja Ketrin pojavila se na naslovnoj strani poslednjeg broja magazina Town & Country s ćerkom koja je pritom otvorila dušu i progovorila o svom ulasku na javnu scenu.

- Ono što mi najviše smeta je stav ljudi koji misle da mi je sve bilo posluženo na poslužavniku i da za ništa ne trebam da se izborim svojim radom. Iskreno, sasvim je suprotno, zbog toga što sam ćerka slavnih roditelja, moram da se dodatno iskažem i stalno dokazujem ljudima - objasnila je Karis Zita Daglas.

Njena majka pričala je o modi i o odevanju svoje mezimice kazavši:

- Ona ima svoj individualni stil. Prati modu, ali mislim da je sve što nosi primereno njenom uzrastu. Nikada nisam s njom imala problem na tom polju. Nikada nisam morala da joj govorim da je nešto prevulgarno i neprimereno njenim godinama.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti