Megan Markl se u najvećoj tajnosti srela sa svojom mamom u Engleskoj (video)

Megan Markl se u najvećoj tajnosti srela sa svojom mamom u Engleskoj (video)

Autor: | 09/09/2018

0

Meganina porodica, posebno otac Tomas i polusestra Samanta, neprimerenim su ponašanjem i izjavama jako povredili Megan koja je s njima više nema nikakav kontakt.

Kako je objavio Daily Mail, majka vojvotkinje od Saseksa, Dorija posjetila je letos u najvećoj tajnosti svoju ćerku u Engleskoj kako bi joj dala podršku.

Prema njihovim saznanjima, Megan i princ Hari bez ikakve su pompe i što dalje od očiju javnosti, ugostili Doriju na imanju u Oksfordširu gde su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa proveli veći deo leta.

- Niko nije znao za tu posetu. Dorija je došla da pomogne i uteši Megan posle ispada Tomasa Markla u medijima - otkrio je jedan izvor.

 

Uprkos uzastopnim molbama s kraljevskog dvora da prestane s davanjem intervjua, Tomas to nije želeo da špsluša pa je u jednom intervjuu ispričao i da je spustio slušalicu princu Hariju.

O svojoj vezi sa ćerkom, Markl je tada rekao: 'Sada smo još udaljeniji nego pre. Samo sam hteo pravu vezu kakvu očevi i ćerke imaju. Ako to znači slanje čestitki za Božić i rođendan i okupljanje za praznike, to želim. A druga stvar, ja sam se za svoju majku brinuo poslednjih pet godina njenog života. Moja ćerk je rekla kako će i ona tako da brine o meni. Ne govorim tu o novčanoj potpori, već o brizi i to mi je jedino važno.

Upravo je to za Megan bila kap koja je prelila čašu te da iako 37-godišnja bivša glumica želi da održi normalan odnos s ocem, sad misli da im ipak treba malo vremena i prostora.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty