Posle godinu dana Hauser spomenuo bivšu: Uvreda za Jelenu Rozgu?

Posle godinu dana Hauser spomenuo bivšu: Uvreda za Jelenu Rozgu?

Autor: | 08/09/2018

0

Kada su pre godinu dana pevačica Jelene Rozge i violončelista Stjepan Hauser raskinuli emotivnu vezu javnost je bila iznenađena, jer su izgledali kao savršen par.  O razlozima svoje odluke nisu govorili, ali je pevačica ubrzo obrisala sve zajedničke fotografije sa Instagrama, pa se činilo da raskid nije prošao bezbolno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@doseofrozgajelena) on Aug 27, 2018 at 9:25am PDT


Ipak, jedna objava poznatog violončeliste iznenadila je mnoge i izazvala buru reakcija na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Nov 19, 2017 at 7:01am PST


Od kako je preminuo njegov prijatelj, legendarni pevač Oliver Dragojević, Stjepan sa atraktivnom plavušom izvodi njegove pesme po želji obožavalaca na društvenim mrežama. Kako su sada poželeli da napravi mali iskorak iz Oliverovog repertoara i otpeva pesmu Jelene Rozge "Oprosti mala" Stepan im je tu želju uslišio i poručio  -Tražili ste, dobili ste! “Oprosti Mala” od Rozge, uživajte - ali verovatno nije očekivao toliko negativnih komentara od strane Jeleninih fanova koji su smatrali da joj se na ovaj način ruga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Sep 7, 2018 at 6:19am PDT


Situacije otišla toliko daleko da je morao da se opravda:

-Želim ovim putem svima da razjasnim neke stvari jer je očigledno došlo do velikog nesporazuma. Čini mi se da mnogi od vas nisu videli moju prethodnu objavu.U prethodnoj objavi, hteo sam malo da razveselim sve vas koji ste me podržali u pevanju, te sam vas upitao da u komentarima napišete pesmu koju želite najviše čuti...najviše lajkovadobila je upravo pesma 'Oprosti Mala' u izvedbi Jelene Rozge. Nisam imao ni u jednom trenutku nameru izriguvanja ili išta negativno, već naprotiv, lično smatram da je pesma prekrasna i hteo sam da iskažem poštovanje prema svima koji su izglasali upravo tu pesmu. Posebno smo se potrudili da nikako ne uvredimo ni pevačicu, a ni da izneverimo vas, što se vidi u načinu kako smo interpretirali samu pesmu. Širimo ljubav i pozitivu, a ne mržnju - poručio je Stjepan.

Hellomagazin.rs/M.M Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/Mirko Tabašević/Instagram