Sandra Silađev Dinja: Ja sam mama zaštitnica, čuvar i zezator

Sandra Silađev Dinja: Ja sam mama zaštitnica, čuvar i zezator

Autor: | 07/09/2018

0

Pored ćerke Une otkriva čari najizazovnije životne uloge, držeći se svojih pravila i bežeći od monotonije, sunca i motivacionih govornika

Glumicu Sandru Silađev publika je prvo upoznala kroz lik internet-senzacije Dinje, koja svet oko sebe posmatra i komentariše u crno-humornom tonu, dok joj je popularnost širih razmera donela uloga Olge Popovski u hit-seriji “Istine i laži”. Učiteljica, udata za šonju, koja na kanabetu psihoterapeuta Vanje iznosi svoje pomalo pomerene stavove o životu, lako je našla put do gledalaca i pridobila njihove simpatije.

Proletos smo sa Sandrom pričali o njenom glumačkom putu i brojnim profesionalnim interesovanjima, a na početku nove školske godine došli smo na ideju da je predstavimo iz privatnog ugla, kroz ulogu koju najviše voli - majčinstvo. Sandrina ćerka Una krenula je u treći razred, a o tome koliko su slične, kako provode zajedničko vreme i dele li strast prema glumi pričali smo, između ostalog, za magazin “Hello!”.

U kojim trenucima pomislite da je ćerka vaša slika i prilika?

- Mnogo ličimo kao osobe. Ona je nekako finija i suptilnija, ali po navikama i senzibilitetu smo iste. U svemu smo slika i prilika, ali je učim da bude svesna da je svoja i da nije ničija kopija.

Pokazuje li Una želju da krene glumačkim putem?

- Ide na časove glume, upisala sam je jer smatram da gluma pomaže deci da se izraze i da komuniciraju. Gluma razvija maštu i gluma je u osnovi igra. Istini za volju, nije zaluđena glumom koliko sam bila ja - već sa šest godina svima sam pričala da ću biti glumica. Una voli pevanje i u tome je jako dobra. Otac joj svira gitaru i bubnjeve, ja pevam, a s obzirom da smo joj oduvek pevali i svirali razvila je ljubav prema muzici.

Jeste li stroga mama?

- Nisam, ne podnosim strogoću. Ja sam mama zaštitnica, čuvar i zezator. Ne dželat.

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina Hello! Koji je u prodaji od petka 7. septembra.

 

 

Eva Čubrović Miomir Milić

Najnovije vesti