Nova žena: Kejt Mos je već godinu dana trezna, više ne pije vino umesto doručka

Nova žena: Kejt Mos je već godinu dana trezna, više ne pije vino umesto doručka

Autor: | 04/09/2018

0

Kejt je nova žena i mnogo bolja verzija same sebe. Fokusirana je, profesionalna i isijava zdravljem, rekao je prijatelj Kejt Mos (44) za britanski The Sun.

Model je promenio način života i obeležio godinu dana bez alkohola. Mos je odlučila da se fokusira na svoje zdravlje nakon preranih smrti nekih od njenih najbližih prijatelja.

- Svi su zadivljeni kako joj dobro ide bez alkohola godinu dana, s obzirom na to kakva je bila - istakao je Kejtin prijatelj. Dodao je kako model lepo izgleda otkad je zamenio alkoholne koktele za voćne te ne provodi noći u izlascima.

 

- Lakše joj je da se pridržava treznosti kako vreme prolazi i lepo je vidjeti kako je pričljivija i samopouzdana i nema ono lažno samopouzdanje koje daje alkohol - ispričao je Kejtin prijatelj. Transformacija modela je posebno zadivljujuća jer je pre, kako tvrde britanski mediji, ispijala vino od osam ujutro, a uz ručak je pila vino i votku. Prijatelji su joj zbog toga dali nadimak 'Rezervoar'.

 

Mos je 2015. bila na detoksikaciji u Turskoj, a zbog njenog pijanog stanja su je izbacili iz aviona. Model je navodno odustao od useljavanja s dečkom, fotografom Nikolajem von Bizmarkom (31) jer ne želi da je nešto omete u novom, 'čistom' životu.

Nikolaj je prošle godine bio na odvikavanju od droge u Americi gde su ga roditelji poslali, a Kejt nije znala tačno mesto na kojem se nalazi, pa se žalila da joj je teško. Par je ranije raskinuo jer se Mos ljutila na Bizmarka što previše pije i izlazi.

Kejt se 2005. našla usred skandala kada su u javnost procurele fotografije na kojima uvlači kokain u nos. Brojni britanski tabloidi su izveštavali o njenoj zavisnosti za koju su neke krivili pevača Pita Doertija (39). On je bio poznat po upotrebi heroina i ostalih droga. Britanski mediji su tvrdili kako će Mos skandal uništiti manekensku karijeru, ali to se nije dogodilo.

 

- Nikad nisam uzimala heroin, to nema nikakve veze sa mnom - rekla je svojevremeno Kejt. Dodala je kako nikada nije imala poremećaj u ishrani niti je droga bila razlog njene mršavosti. Manekenka je početkom ove godine ispričala da misli da je prerano ušla u manekenstvo gledajući unazad na sve što je prošla.

 

Ne bi dopustila svojoj ćerki Lili Grejs (15), koju ima s s urednikom i osnivačem Dazed Media Džefersonom Hakom (46), da uradi isto. Dodala je i kako je nedavno promenila životne navike, otišla na dijetu i konačno krenula u teretanu, piše 24sata.hr

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: kejt mos

Najnovije vesti