Naslovnica" Voga" podgrejala glasine o problemima u braku: Ko je zamenio Dejvida Bekama na porodičnoj fotografiji (foto/video)

Naslovnica" Voga" podgrejala glasine o problemima u braku: Ko je zamenio Dejvida Bekama na porodičnoj fotografiji (foto/video)

Autor: | 04/09/2018

0

Porodica Bekam sinonim je za sklad, bogatstvo, sreću i stil. Poznati bračni bar, nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam i nekadašnja pevačica grupe "Spice girls",a danas vlasnica modne imperije, uspeo je da vrati na tron kult porodice i da je zbog njenog očuvanja nekada potrebno prećutati i oprostiti.


Još  uvek se žene dive Viktoriji što je uspela da pređe preko neverstva supruga i očuva brak dug dve decenije, iako se o njihovom razvodu spekulisalo i nedavno.


Par je rešio da stavi tačku na ove glasine razgovorom za britanski "Vog", a fotografije su jasno stavile do znanja da su Bekamovi srećna porodica.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Sep 3, 2018 at 9:14am PDT

- Dejvid i ja smo shvatili da smo jači kao par nego kao pojedinci. Svesni smo da ogroman uspeh u velikoj meri dugujemo tome što smo radili kao par. Porodica je ključ - istaka je Viktorija u intervjuu i dodala da je sve teže ignorisati glasine, jer pogađaju čitavu porodicu:

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Sep 4, 2018 at 1:33am PDT


- Ljudi već 20 godina izmišljaju svašta na naš račun. Dejvid i ja smo prilično naviknuti na to da prosto ignorišemo takve priče - rekla je modna dizajnerka.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Sep 3, 2018 at 9:11am PDT

Ipak, mnogima je privukla pažnju naslovna fotografija magazina. Na njoj su Viktorija, Bruklin (19), Romeo (16), Kruz (13), Harper (7) i pas Oliv, a Dejvid je izostao.


Povod za intervju bio je i jubilej: deset godina postojanja brenda Viktorija Bekam.

Hellomagazin.rs/M.M Printscreen/vogue/instagram

Najnovije vesti