Brena i Boba kupili luksuzan svadbeni poklon Aleksandri i Filipu

Brena i Boba kupili luksuzan svadbeni poklon Aleksandri i Filipu

Autor: | 04/09/2018

0


Folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović nedano su pazarili novu vilu na Floridi za 1,5 miliona evra.

Pevačica i njen supug Slobodan su tada odlučili da svoju vilu poklone mladom bračnom paru Filipu i Aleksandri.

– Odučili su da ta kuća bude svadbeni poklon Filipu i Aleksandri, a oni da borave u novoj vili. Tako će Aleksandra, koja je trudna i koja trenutno boravi na Jamajci, uskoro odleteti u Majami, gde će održavati trudničke dane u najvećem gradu na Floridi, i to u sopstvenoj kući – tvrdi sagovornik i dodaje:


– Nakon što su preuzeli papirološki kuću, Brena i Boba su u nju doveli najbolje arhitekte, kako bi je luksuznije opremili. Kuća ima tri spavaće sobe, tri kupatila, dve gostinske sobe, kao i teretanu, spa, bazen i naravno, pogled na more.


Kako izvor navodi, samo za renoviranje folkerka je izdvojila 500 hiljada evra. Ona nije žalila ni evro kako bi imala kuću iz bajke. Pored toga, angažovala je i šestočlanu poslugu, pored dve žene koje se brinu oko kuće. Brena ima i vozača, ali i ličnu poslugu.

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Jun 21, 2018 at 5:44am PDT


– Brena se nije dvoumila kada je stigla ponuda iz agencije za nekretnine. Tako inače u Americi rade. Kada je neka kuća na prodaju, a treba brzo da se proda, agencije zovu bogate klijente koji bi mogli da je kupe. U provom trenutku ponudili su im zamenu ta njihovu vilu koju već imaju na Floridi, uz doplatu. Međutim, kada su videli kakva je kuća koja im se nudi, složili su se da ne bi trebalo ništa da menjaju, već da iskreširaju punu cenu, jer za takvu vilu prolaze veoma povoljno – kaže dobro obavešten izvor.
Hellomagazin.rs M. M./ATAImages/Antonio Ahel/Ataimages/Instagram

Najnovije vesti