Skarlet London očajna zbog Instagrama: Izvinjavam se ako se iko zbog mojih objava osetio manje vrednim

Skarlet London očajna zbog Instagrama: Izvinjavam se ako se iko zbog mojih objava osetio manje vrednim

Autor: | 03/09/2018

0

Skarlet London (24) objavila je na Instagramu fotografiju, koja je zapravo bila plaćeni oglas, a na njoj ona sedi na krevetu okružena srcolikim balonima uz natpis: "Najbolji dani započinju osmehom i pozitivnim mislima. I palačinkama. I jagodama. I obiljem čaja."

Sve bi bilo u redu da njeni pratioci nisu pisali kako su palačinke koje spominje zapravo tortilje, šoljica čaja je prazna, a na ćebetu je njena sopstvena slika. Blogerka je primila pregršt kritika, a čak joj se narugala i glumica Amanda Abington, koja je napisala: "Ima loš zadah. Zato je sama."

London je priznala da su neki od njih prešli granicu kritike i postali zlostavljački.

- Sve se svodi na to da sam ja opasna za mlade devojke i da treba da patim. Neko treba da me zaustavi. Da se barem ugušim balonima. Treba da se ubijem koliko sam patetična. Da vam budem iskrena, to su čak i pitomiji primeri - otkrila je za Daily Mail.

Blogerkina fotografija postala viralna pošto ju je neko podelio na Tviteru uz natpis: Od*ebi ako je ovo ičije normalno jutro. Instagram je smešna fabrika laži stvorena da se svi osećamo manje vrednima.

Post je dobio 89.000 lajkova i mnogi su se složili s konstatacijom. “Sve na ovoj slici je smešno i lažno”, komentarisao je neko.

Drugi su optužili blogerku da prodaje “lažnu, neprihvatljivu sliku mladim ljudima koje je lako impresionirati”, ističući kako je to jednako loše kao turbo obrađene fotografije u časopisima. London je ljude doslovno preklinjala da shvate kako je iza toga profila stvarna osoba koja pati zbog takvih uvredljivih i zlostavljačkih komentara.

- Ponekad su moje fotografije ćudljive i preterane i previše ružičaste, ali ja to ne predstavljam kao "idealističku" verziju života s kojom treba da se poistovećuju mlade devojke. Oni koji me prate poznaju moju stvarnost. Želim da podignem svest o probavnom stanju od kog patim. Moj Instagram samo pokazuje da možeš biti pozitivan i sprdati se sa životom uprkos bolesti - rekla je blogerka.

- Lično ne smatram da je moj sadržaj štetan za mlade devojke, ali se slažem kako Instagram može da stvori lažna očekivanja. Ja se iz dubine duše izvinjavam ako se iko zbog mojih objava osetio manje vrednim jer moja je životna misija upravo suprotna - poručila je ova mlada devojka.

Nama su se njene fotografije dopale, jer, iako se koristi raznim efektima i filterima, ali ne da bi ulepšala sebe, one su prvenstveno vrlo živopisne i lepe...

Pogledate i sami neke koje smo izdvojili za vas.

hellomagazin.rs/m.g. Instagram/scarlettlondon