Severina Kojić: Nečijim zlom postala sam javno dobro

Severina Kojić: Nečijim zlom postala sam javno dobro

Autor: | 01/09/2018

0

Četrnaest godina posle skandala sa kućnim videom, Severina Kojić doživela je novo javno poniženje kada su u medije dospele fotografije na kojima je potpuno naga. I mada nisu eksplicitne kao čuveni snimak s jahte, strasti u regionu ponovo su uzburkane.

Vest o aferi pop zvezdu je zatekla u Zagrebu. Reporteri, naoružani kamerama i oštrim olovkama, danonoćno su je čekali ispred stana u elitnom kvartu Kozjak, nadajući se bilo kakvoj reakciji, izrazu lica... Ali, od Severine nije bilo ni traga ni glasa, baš kao leta 2004. Kasnije je priznala da je posle skandala sa snimkom ceo mesec provela zatvorena u svom domu.

Zanimljivo je da se, ne sluteći da će ubrzo proživljavati sličnu dramu, na koncertu koji je u aprilu održala u rodnom Splitu prisetila nemilog događaja iz 2004.

- To ne bi bila afera da se radilo o nepoznatoj osobi, ali to se dogodilo zahvaljujući mom imenu. Ako je uspeh baciti nekoga u blato i duboku depresiju, ako je uspeh da vam se otkažu svi sponzorski ugovori, da za svaki smeh koji čujete mislite da je upućen vama i da morate da odustanete od koncerata, onoga što najviše volite, na gotovo sedam meseci, onda je pitanje što je neuspeh. Posebno ako vam se takav neuspeh dogodi na brdovitom Balkanu. Nečijim zlom postala sam javno dobro...

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji od 31. avgusta.

 

Deana Đukić Boško Karanović
Tagovi: severina