Problemi sa zdravljem: Ana Nikolić vodi tešku borbu s kilogramima iako vežba i drži dijete (video)

Problemi sa zdravljem: Ana Nikolić vodi tešku borbu s kilogramima iako vežba i drži dijete (video)

Autor: | 01/09/2018

0

Rigorozne dijete, svakodnevni dvočasovni treninzi, saveti lekara i stručnjaka nisu dovoljni Ani Nikolić u borbi da izgubi suvišne kilograme, jer ima ozbiljan poremećaj hormona.

Popularnoj pevačici ovaj problem doktori su ustanovili pre pola godine, kada je posetila nutricionistu, a potom i specijalistu za endokrinologiju. Posle niza urađenih testova ustanovljeno je da su glavni uzrok za njenu prekomernu kilažu hormoni koji su podivljali tokom trudnoće i posle porođaja.

Izvor blizak Nikolićevoj ispričao je da joj je lekar rekao da će teško uspeti da se oslobodi suvišnih kilograma šta god bude preduzela.

- Ana se u početku mnogo razočarala kada je čula reči doktora, to ju je držala nekoliko nedelja sigurno. A onda je uz razgovor sa majkom Milijanom, koja se inače dugo bavi fitnesom, odlučila da se ne preda. Angažovala je dva instruktora, sa jednim trenira u teretani, a sa drugim ide na trčanje i radi vežbe u prirodi. Ishranu je drastično redukovala po savetu nutricioniste, kojeg posećuje jednom nedeljno. Rezultati nisu tako sjajni, ali ipak ima pomaka - za dve nedelje smršala je kilogram i po. Kada je počela sa treninzima, imala je 94 kilograma, što je oko 40 više od njene nekadašnje težine - rekao je sagovornik za Kurir.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images