Norma Vilijams ima 70 godina i izgleda savršeno: Imam bolju figuru nego kad sam imala 20!

Norma Vilijams ima 70 godina i izgleda savršeno: Imam bolju figuru nego kad sam imala 20!

Autor: | 01/09/2018

0

Norma Vilijams je osvanula u britanskom Daily Mailu zbog svog izgleda u poznim godinama. Britanka ima 70 godina, a na prvi pogled niko ne može da veruje u to.

Norma je u odličnoj formi i uskoro bi mogla da postane prava Instagram zvezda. Bavi se iznajmljivanjem nekretnina, a iz Velike Britanije se preselila u Italiju. Mediteranski život joj godi, ako je suditi po fotkama..

Za njen izgled zaslužno je vežbanje. Norma vežba svaki dan, a otkrila je i tajne svoje ishrane koje su mnoge iznenadile. Obilno doručkuje, ne ruča, a uveče sebi priušti obilan obrok. Ponekad jede i picu, a čašu crnog vina nakon večere ne preskače.

Voli i zumbu, ali i brzo hodanje. Nada se da će ostati u formi do svoje stote i ne krije da jako pazi na svoje telo.

- Za mene je odličan oblik tela onaj uspravan bez trunke prekomerne masnoće, dobrog struka i toniran od glave do pete. Izvrstan oblik ne mora biti definisan visinom niti tipom figure - kaže Norma.

Dodala je kako svaki dan vežba otkako je bila u ranim dvadesetim godinama života, a rutinu vežbi menja svakih nekoliko meseci. Između ostalog, ide na zumbu i dva puta nedeljno vežba intenzivnije.

- Imam bolju figuru nego kad sam imala 20. Svi to možete. Potrebni su samo upornost i strpljenje - kaže Norma.

Ponekad, ali ne često, pokloni sebi slobodan dan od vežbanja, ako se oseća umorno ili je potpuno zadovoljna težinom.

Ovo e njena rutina:

7.30 brzo hoda malo više od kilometar, pa se popne po 60 stepenica. Potom brzo prehoda šest krugova od po oko 1,5 kilometra. Na kraju se brzim korakom vrati kući.

Sledi tuširanje.

Sredinom prepodneva prošeta se sa suprugom istim putem kao i ujutro - nešto više od kilometar hodanja i 60 stepenica. Na vrhu naprave dva kruga od po kilometar i po sporijim tempom i vrate se kući.

Kaže da, ukoliko primeti da se ugojila pola kilograma iznad svoje idealne težine od 60,5 kg, tada duplira jutarnju aktivnost.

Dva puta nedeljno odlazi u teretanu na treninge uz asistenciju ličnog trenera. Trening traje 50 minuta.

hellomagazin.rs/m.g. Instagram