Milica Milša snima film sa Nastasjom Kinski u bajkovitom ambijentu Bokokotorskog zaliva

Milica Milša snima film sa Nastasjom Kinski u bajkovitom ambijentu Bokokotorskog zaliva

Autor: | 01/09/2018

0

Ponosni suprug lepe glumice Milice Milše, Žarko Jokanović, podelio je na društvenim mrežama vest da njegova supruga uskoro počinje snimanje novog filma, a uz nju će se u kadru naći i Nastasja Kinski.

Žarko je uz kolaž fotografija sa glumcima iz fima, napisao koliko je ponosan i srećan zbog uspeha svoje supruge:

- Lepe vesti za moju Milicu iz Crne Gore. U novom filmu poznatog crnogorskog reditelja Draška Đurovića, "Poslednja noć u zalivu“ (melodrama iz doba Prvog svetskog rata, koja se dešava u Bokokotorskom zalivu), koji uskoro počinje da se snima, glavne uloge igraju: Branimir Popović, Milica Milša, čuvena Nastasja Kinski i škotski glumac Ewen Bremner (poznat iz filma „Trejnspoting“)... Srećno M !

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok) on Aug 31, 2018 at 10:08am PDT


Inače radnja melodrame je smeštena u vreme Prvog svetskog rata, a prvi kadrovi će biti snimljeni u bajkovitom ambijentu Bokokotorskog zaliva, prenosi portal svetpoznatih.rs

Nemačka glumica Nastasja Kinski, junakinja kultnih filmova „Pariz – Teksas“, „Tesa“ i „Ljudi mačke“, povukla se sa filma 2013. godine. Odbila je svojevremeno čak i ponudu Kventina Tarantina za ulogu u istorijskom filmu „Prokletnici“, pa je tu rolu odigrala Dijana Kruger.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Želko Sinobad

Najnovije vesti