Supruga Romana Polanskog: S njim mi nikada nije dosadno, i nakon 30 godina  svaki je dan nova avantura

Supruga Romana Polanskog: S njim mi nikada nije dosadno, i nakon 30 godina svaki je dan nova avantura

Autor: | 31/08/2018

0

-S njim mi nikada nije dosadno. Inače sam osoba koja uvek traži nešto novo, sve mi brzo dosadi. Ali i nakon 30 godina s njim svaki dan je nova avantura, rekla je Emanul Senje za svog supruga čuvenog režisera Romana Polanskog, sa kojim je ostala i nakon optužbe da je pre 40 godina silovao maloletnicu.

Francuska glumica (52) i njezin suprug, poljsko-francuski režiser Roman Polanski (85) proslavili su 29. godišnjicu braka, a baš kao i većina filmskih parova, i oni su se zaljubili upravo na setu.

Roman Polanski: Pokret “Me Too” je kolektivna histerija i licemerje


Bivša manekenka je 1988. glumila u Romanovom filmu "Ludilo", u kojem je igrao i Harison Ford (76).

Nakon što je im se "dogodila" ljubav, oskarovac i Parižanka nisu dugo čekali. Već iduće godine su prošetali do oltara, a nekoliko godina posle dobili su ćerku Morgan (25), a zatim i sina Elvisa (20).

Roman i Emanuel su zajedno snimili brojne filmove, poput "Gorkog meseca" i "Devetih vrata", a početkom ove godine izašao je i film "Prema istinitoj priči".

-On je jako dobar režiser, u svakom trenutku zna šta želi. Događaje sa seta pokušava da ne donosi kući, iako to ponekad nije moguće. Ima dana kada se pojavi neki problem pa onda o tome pričamo i za vreme porodične večere, ali ne prečesto, opisala je glumica svoj poslovno-privatni odnos s Polanskim, a prenosi B92.

Emanuel je svojevremeno izjavila da može da ima bilo kog muškarca, ali da se odlučila upravo za Romana.

-S njim mi nikada nije dosadno. Inače sam osoba koja uvek traži nešto novo, sve mi brzo dosadi. Ali i nakon 30 godina s njim je svaki dan nova avantura. Naravno, nije uvek lako. Imali smo mi i prilično teških dana, objasnila je glumica.


Da krv nije voda, dokaz su njihova deca. Morgan, iako joj je tek 25, već je zaplivala glumačkim vodama. Želja joj je da jednoga dana postane režiser, poput oca.

-Već je snimila dva odlična filma i verujem da će se za nju čuti, rekla je Emanuel.

Dok je ćerka profesionalno bliža ocu, sin Elvis više naginje majci. Zanima ga muzika, a Emanuel je pre nešto više od deset godina bila pevačica pop rok benda “Ultra Orange”.

I Emanuel i Polanski su uspešni u svome poslu. Emanuel je osvojila dve nagrade, a čak tri puta je bila nominovana za najprestižniju francusku filmsku nagradu "Cesar". Njenom suprugu su pripale brojne filmske nagrade, od kojih i jedan Oskar.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Roman Polanski