Džulija Roberts i Deni Moder: Zabranjena ljubav koja je pobedila sve izazove

Džulija Roberts i Deni Moder: Zabranjena ljubav koja je pobedila sve izazove

Autor: | 27/08/2018

0

Zgodna žena, prepoznatljiva po upečatljivom osmehu i nizu propalih veza, jedna od najharizmatičnijih pojava Holivuda glumica Džulija Roberts za svoj brak kaže da joj je stub oslonca u životu. Iako je zbog svog izbora okarakterisana kao "rasturačica brakova", ona danas uživa u zajednici sa snimateljem Denijem Moderom i njihovo troje dece. Doduše, mediji često navode "trzavice" u njihovom braku, ali oni godinama odolevaju.

Džulija je upoznala Modera 2000. godinu na snimanju filma "Mexican".

On je tada bio u braku sa vizažistkinjom Verom Steimberg, ona u vezi, ali strast je planula.

Očarana glumica govorila je posle tog susreta:

-Momentalno sam se zaljubila u njega. Želela sam da budem s njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću biti u problemu.

Ubrzo su počeli da se viđaju, iako je njegov brak i dalje bio aktuelan. Doduše, samo na papiru.

Džulija Roberts i Deni Molder počeli su ljubavnu aferu i tu naišli na neodobravanje, ali i osudu javnosti. Njegova porodica je bila očajna i otvoreno su branili i navijali za Veru.

Ipak, posle meseci skrivanja, oboje su prekinuli odnose sa tadašnjim "prvim partnerima" i počeli su da funkciuonišu kao pravi par.

Ipak, Moderova porodica je veoma burno reagovala na sve te događaje i nisu lako odlučili da prihvate Džuliju. Prva je to uradila Moderova majka Peti, ali je ona brzo posle toga doživela fatalan infarkt. Ostali su sve to iskoristili da dodatno okrive Džuliju za nesrećan splet okolnosti. Ipak, u čast na preminulu Peti, porodica je odlučila da prihvati glumicu, a par se venčao 2002. godine.

Navodno su, prema holivudskim pričama, prve krize u braku počele već nekoliko meseci posle venčanja jer Moder nije nikada mogao da se pomiri s tim da ima toliko slavnu suprugu.


Za britanski "Harpers Bazaar" holivudska glumica rekla je o sebi:

-Pre nego što sam upoznala Denija sama sam sebi bila dovoljna. Bila sam razmaženo biće koje je samo jurilo i snimalo filmove. Sve se promenilo kada sam ga upoznala. Kada pomislim na to što moj život čini životom i zbog koga ili čega on ima smisao, znam da je to zbog njega. Danas sam takva kakva jesam jer imam njega u svom životu- bila je iskrena Džulija.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram