Želite li da radite za kraljicu Elizabetu: Otvoren konkurs za posao u Bakingemskoj palati

Želite li da radite za kraljicu Elizabetu: Otvoren konkurs za posao u Bakingemskoj palati

Autor: | 24/08/2018

0

Ako ste sanjali da posetite Englesku, upoznate kraljevsku porodicu i živite u napoznatijoj britanskoj palati - evo prilike

Kraljica Elizabeta je ovih dana u ozbiljnoj potrazi za novim stanarom Bakingemske palate!

Poslovna ponuda je objavljena na stranicama Bakingemske palate, traži se šef kuhinje i kuhinjskih poslova, a plata je solidnih 20.000 funti godišnje.

Budući šef kuhinje će usput moći i besplatno da jede, ne plaća stanarinu i ima 33 dana odmora u godini, a radi se 5 dana nedeljno.

Dužnosti

Od novog zaposlenog se očekuje da uvek održava kuhinju i prostore oko kuhinje savršeno čistim, da koordinira rad kuvara koji na vreme moraju da dostavljaju hranu po dogovoru. Ipak, posebno zanimljivo u ovoj prijavi je da radno iskustvo nije potrebno.

 

Očekuje se da bude "timski igrač, da bude srećan zbog uključenosti u sve sfere posla, da pokazuje inicijativu i da radi s kolegama kako bi postigao prijatnu radnu atmosferu", objasnili su iz PR službe kraljevske porodice.

Također, kraljevskoj porodici je bitno da novi zaposleni bude ponosan na svoj posao kao i na rezultate svog osoblja, i da se savršeno razume u održavanje sanitarnih standarda.

-Ipak, poznavanje higijenskih pravila i prva pomoć nije toliko nužno koliko da osoba bude timski igrač. Sve ostalo može da se istrenira, dodaju.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još