Vojvotkinja ima tužan razlog: Megan Markl se boji razgovora sa ocem

Vojvotkinja ima tužan razlog: Megan Markl se boji razgovora sa ocem

Autor: | 24/08/2018

0

Tomas Markl, otac vojvotkinje Megan Markl, glavni je akter jednog od najvećih skandala koji su poslednjih godina potresli britansku kraljevsku porodicu.

Nakon što je prodao paparaco fotografije pre venčanja, Tomas Markl je odlučio da se ne pojavi na venčanju svoje ćerke, a nakon ceremonije ne prestaje da iznosi detalje iz njenog privatnog života. Kraljevska porodica je pobesnela nakon što je Tomas novinarima otkrio detalje privatnih razgovora s princem Harijem, koji mu je tom prilikom rekao da će američkom predsedniku Donaldu Trampu dati još jednu priliku.

A post shared by TooMuchStory (@toomuchstory) on Aug 11, 2018 at 8:04pm PDT

Markl je rekao da će da prestane da komunicira sa novinarima tek kad mu se Megan Markl javi, pa se mnogi pitaju zašto ona to jednostavno ne učini. Razlog je zapravo jako tužan, piše britanski San.

Vojvotkinja, naime, više ne veruje ocu i boji se da će razgovor sa njim da prouzrokuje još više štete, odnosno da će Tomas i taj razgovor da prenese novinarima, što bi za nju bila katastrofa, prenosi B92.

Nekoliko izvora bliskih kraljevskoj porodici već su ranije novinarima objasnili da kraljevska porodica praktikuje ignorisanje novinskih natpisa i čeka da se stvari jednostavno stišaju.

Iako su jedna od najmoćnijih i najuglednijih porodica na svetu, već nekoliko decenija prate ih skandali koji su prava poslastica za nemilosrdne britanske tabloide.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti