Biljana Obradović pet godina bez odmora: Non-stop sam u fudbalu i sve radim za taj sport

Biljana Obradović pet godina bez odmora: Non-stop sam u fudbalu i sve radim za taj sport

Autor: | 24/08/2018

0

Voditeljka emisije "Biljana za vas" i portparolka FK Partizan, Biljana Obradović, naporno radi između dva posla. Dok opstaje već desetu godinu zaredom na televiziji, ona uporedo i radi na svakodnevnom predstavljanju fudbalskog kluba zbog čega ističe da nikada ne odmara.

-Non-stop sam u fudbalu i sve radim za taj sport. Telefon ne ispuštam iz ruku, pa čak i kada imam dan samo za sebe, tenzija ne popušta. Nisam bila na odmoru pet godina, otkrila je Biljana u intervjuu za "TV Novosti".

I dok za svoju emisiju sprema novitete i nada se terminu na nacionalnoj frekvenciji, voditeljka ističe da joj je ipak stresniji posao u fudbalu.

-Fudbal je daleko stresniji, jer zahteva neprestanu posvećenost uz amplitude emocija - od obožavanja do kritike i osude. To vas tera da pronađete balans i da držite konce u rukama. Kao TV autorka i voditeljka mogu da budem seksi, zavodljiva i intrigantna, dok funkcija portparola kluba od mene zahteva da uvek budem korporativno jasna, pomalo konzervativna u oblačenju, rigidna u odnosima sa ljudima i da delujem u okviru strogo postavljenih granica, istakla je ona.


Biljana je poznata i po tome što je jedna od retkih TV lica sa naših prostora koja je imala priliku da intervjuiše svetske zvezde.

-Za 20 godina sam napravila oko 700 razgovora sa poznatima. Tu spada i onaj sa Vinom Dizelom, Kijanuom Rivsom, Vudijem Alenom, a posebno sam ponosna na specijalni dvadesetominutni intervju sa Anđelinom Džoli i Paris Hilton, zaključila je lepotica.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram