Igor Lazić Nigor: Na obali detinjstva u noćnom ribarenju sa prijateljima

Igor Lazić Nigor: Na obali detinjstva u noćnom ribarenju sa prijateljima

Autor: | 23/08/2018

0

Više od dve decenije živi u Beogradu, ali nema dana da ne oseti kako mu kroz vene protiče i „plava krv“ - more. Posebno ono oko Kotora. Igor Lazić u srcu nosi živopisni gradić u Boki, u kome je rođen i gde je proveo detinjstvo. Emocije se bude pred svaki novi susret sa zalivom, i zato su za letnji odmor rezervisana bar dva meseca. Ovde na obali je „svoj na svome“ i niko ga ne doživljava kao zvezdu.

- Nikada nisam voleo da se eksponiram iako se bavim javnim poslom. Kad mi neko kaže „moj dobri komšo“, to mi je draže nego da mi se lažno obraćaju i javljaju samo zbog toga što sam Nigor. Sugrađani me vole i poštuju, kao i ja njih, naš odnos potpuno je opušten. Zato mi je ovde lepo - otkriva popularni muzičar, kome supruga prvi put ne pravi društvo na letovanju.

- Suzana me nikad ne pušta samog dole, ali ovog leta je sa prijateljicom i kumom otišla u Tursku da malo promeni ambijent. Stalno smo na vezi. Čoveku je nekad potrebno da se malo osami i uživa u stvarima koje partner ne voli toliko. Na primer, Suzana ne voli da stoji na ponti kao ja, već ima običaj da ide na sto različitih mesta.

Svaki pravi Kotoranin u srcu nosi još jednu ljubav, a to je - barka. Igor ima jednu pasaru niz godina i često na njoj, kaže, „skenira“ obalu. Vozi se sa prijateljima, idu u noćna ribarenja i kupaju se nasred zaliva. Pravi tropski bar ovog leta biće „otvoren“ do kraja avgusta, a u septembru se vraća u Beograd, u nove pobede.

- Danas, za divno čudo, nisam ništa ulovio. Hvatam ribu, kupam se, pijem pivo sa drugarima... Šta ćeš bolje.

 

Deana Đukić Luka Šarac

Pročitajte još