Kreativne razlike: Reditelj Deni Bojl odustao od rada na nastavku "Džejmsa Bonda"

Kreativne razlike: Reditelj Deni Bojl odustao od rada na nastavku "Džejmsa Bonda"

Autor: | 22/08/2018

0


Britanski reditelj Deni Bojl odustao je od režije novog Džejmsa Bonda zbog "kreativnih razlika", rekao je jedan od producenata te višemilionske franšize.

-Majkl Vilis, Barbara Brokoli i Denijel Krejg su objavili da je zbog kreativnih razlika Deni Bojl odlučio da više nije reditelj filma Bond 25, navodi se u saopštenju na zvaničnom 007 Instagram profilu.

A post shared by James Bond 007 (@007) on Aug 21, 2018 at 10:19am PDT


U objavi ne pišu detalji o razlikama, kao ni informacije o tome ko će biti novi režiser.

Dvadesetpeti film iz Džejms Bond franšize, čiji je vlasnik MGM, je trenutno u pretprodukciji, pa se premijera očekuje u novembru 2019. godine.

Bojl je režirao film "Milioner sa ulice" iz 2008, koji je dobio osam Oskara, a u maju ove godine je objavljeno da će biti reditelj novog Bonda.

A post shared by CHEAPTHRILLS (@cheapthrillsjkt) on Mar 16, 2018 at 1:46am PDT

Tada su producenti Brokoli i Vilson u izjavi rekli da je Bojl "veoma talentovan". Takođe, producenti su objavili da će Krejg igrati Džejmsa Bonda po peti put.

Produkcija bi trebalo da počne u decembru u Londonu. Bond franšiza je jedna od najvrednijih u filmskoj industriji. Poslednji iz franšize, film "Spectre" iz 2015., koji je režirao Sam Mendes, zaradio je 880 miliona dolara od prikazivanja u bioskopima.

Mendes je režirao i "Skyfall" iz 2012., koji je zaradio više od milijardu dolara

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram