Nove ljubavi i neočekivani zapleti: Dve atraktivne glumice pojačanje u seriji "Istine i laži"

Nove ljubavi i neočekivani zapleti: Dve atraktivne glumice pojačanje u seriji "Istine i laži"

Autor: | 21/08/2018

0

Vedra i nasmejana ekipa serije “Istine i laži” okupila se na setu kako bi najavila početak emitovanja nastavka, a stalnoj postavci se priključuju i novi likovi, Sofija Juričanin i Ivana Dudić.

Atraktivna Jelena Gavrilović  kaže da u prvoj sezoni nije bila negativan lik, iako su je mnogi tako doživljavali.

- U drugoj sezoni Tanja doživaljava malu promenu. Nisam pročitala do kraja scenario za celu sezonu, tako da ne znam tačno u kom će pravcu ići, ali ono što sam za sada dobila je vrlo interesantno. Mislim da se neće odstupiti od onoga što publika voli, mislim da je Tanja jedan vrlo nepredvidiv lik, tako da... sve je moguće kod nje - kaže za “Blic” Jelena Gavrilović.

Ulogom Marine Filipović, Jana Milić Ilić je oduševila mnoge gledaoce, a mnoge dame su se poistovetile sa njom.

- Marina se menja u novoj sezoni. Ona je žena koja nije zla i neće se promeniti u tom smislu. Možda će biti odlučnija, čvršća i više nije nesigurna. To mi prija - kaže za “Blic” Jana Milić Ilić, koja je iskrena, pa na pitanje ko joj je najviše nedostajao tokom pauze odgovara:

- Zoran Pajić. Mnogo ga volim. Viđali smo se i privatno, ali pošto je bio u Tajlandu neko vreme, baš mi je nedostajao.

Svetislav - Bule Goncić se raduje novim epizodama, a kako naglašava, serija ima veliku popularnost, što mu je posebno drago.

- Kad smo počeli, nismo ni pretpostavljali da će biti ovoliki uspeh. Lepo je komunicirati sa ljudima, na kraju krajeva, zato i radimo ovu seriju. Mnogi me zaustavljaju na ulici i pitaju: “Gde ti je žena? Šta će da bude sa ženom? Šta ti je to trebalo u ovim godinama? Gde ti je ljubavnica” - ističe Bule Goncić za “Blic”.

Jednu od najduhovitijih uloga u seriji ima Anja Mit, koja tumači lik Tare Isidorović.

- Radujem se što je u prvoj sezoni bilo 25 glumaca, sada dobijamo pojačanje, njih sedam-osam. Tako da će biti još luđe i još brže. Mislim da su deca naši najveći fanovi, to je publika koju ćete vi uvek imati, i to je lepo - ističe Anja Mit.


Ova uloga joj je donela popularnost.

- Tara me nervira zbog svoje neinteligencije. Ali kad radite lik devet meseci, onda ga i zavolite sa svim njegovim manama. To je valjda prava ljubav - kaže kroz smeh Anja.

Mladi Vladimir Kovačević oduševio je mnoge ulogom Arsenija Filipovića, koji je na kraju prve sezone dobio ovlašćenje od dede Radovana Božića (Bule Goncić) da vodi kompaniju RB grupa.

-Na pitanje da li će se Arsenije promeniti, postati suroviji, Vladimir je bio zagonetan. - Voleo bih da se sve to desi, ali i dalje ne znam. Nije prošao neki dugačak preiod od prve sezone. Nadam se da će se te promene uočiti u tekstu u mom liku - ističe on, koji se privatno odlično slaže sa Jelenom Gavrilović, za raziku od Arsenija, koji ne podnosi nju u seriji.

- Privatno sam jako super sa Jelenom, ona je kraljica - naglasio je on.

Lepa Ivana Dudić, koju su gledaoci zapazili u seriji “Ubice mog oca”, gde igra policajku, pojačanje je novoj sezoni “Istina i laži”.

- Svašta vas očekuje u drugoj sezoni. Ona je dosta intrigantan lik. Biće dosta spletki, novih ljubavi, biće svega - kaže Ivana.

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana) on Apr 30, 2018 at 10:06am PDT


Na pitanje da li će nekome pomrsiti konce, Ivana odgovara:

- Svi svima mrse konce. Zato je ova serija dobra, to joj je čar. I najneviniji likovi pomrse konce, namerno ili slučajno, ali tako se desi, rekla je za Blic.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Luka Šarac/Instagram
Tagovi: istine i laži

Pročitajte još