Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Septembar kao početak novog poglavlja

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Septembar kao početak novog poglavlja

Autor: | 21/08/2018

0


Za pop zvezdu Jelena Tomašević i njenog supruga, glumac Ivan Bosiljčić, septembar će biti mesec promena. Tada će se iz stana u kom su živeli od 2011. godine, kada su stupili u bračnu zajednicu, preseliti u kuću, piše magazin VIP.


- Njih dvoje su već duži niz godina razmišljali o tome da prodaju stan. No nisu želeli da žure, prosto su čekali da se pojavi pravi kupac, kako bi od tog novca za koji prodaju stan mogli da kupe novu nekretninu. Odmah su znali da će jednog dana živeti u kući, samo nisu znali koja bi to lokacija bila. Pre nekoliko meseci, kada su stavili stan na prodaju, javio im se jedan čovek koji je bio oduševljen njihovim životnim prostorom i dao je najbolju moguću ponudu, koju su Jelena i Ivan prihvatili - otkriva izvor za VIP.

S obzirom na to da njihova ćerkica Nina od septembra ove godine kreće u prvi razred, ovo će za njih biti još jedna pozitivna stvar, kojoj se jako raduju.

Uzbudljiv porodični septembar: Veliki događaj za Jelenu Tomašević i Ivana Bosiljčić

- Kada su saopštili Nini da će se preseliti, te da će uskoro živeti u kući, ona je bila oduševljena. Jako se obradovala kada je čula da će imati dvorište u kojem će moći da se igra, te da neće više morati da odlazi u park kako bi se družila sa decom. Jeleni i Ivanu je jako drago što se Nini dopala ideja da se odsele i jedva čekaju da uđu u novi dom - otkriva izvor za magazin VIP.

Hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Instagram