Nina Morić i Fabricio Korona nakon 11 godina ponovo zajedno: Ovo je novi početak za našu porodicu

Nina Morić i Fabricio Korona nakon 11 godina ponovo zajedno: Ovo je novi početak za našu porodicu

Autor: | 15/08/2018

0
Nina i Fabricio 2002. godine

Manekenka Nina Morić koja je već dugi niz godina vodila pravnu bitku za starateljstvo nad svojim sinom Karlosom, sa svojim bivšim suprugom Fabriciom Koronom, potpuno je sve iznenadila vešću da su se pomirili.

Dok je Karlos (16) rastao, tata i mama su se prepucavali preko advokata i medija, razveli se, a tata je povremeno boravio i u zatvoru.

Ali u takvoj strastvenoj i burnoj vezi sve je moguće, pa i ovakvi preokreti. Nina je na svom Instagram profilu objavila naslovnicu magazina Chi gde je njih troje uz naslov: Nakon 11 godina porodica Korona ponovo zajedno: Ljubav je pobedila.

Nina je emotivnom porukom objasnila da je za sve njih ovo novi početak i da će od sada pa na dalje biti zajedno i svojoj porodici dati novu šansu, dok je Fabricio rekao da mu je od sada porodica na prvom mestu i da su nukleus porodice mama i tata.

Uporedivši sebe i Fabricija sa Penelopom i Odisejem, Nina je napisala:

- Povratak Fabriciju je deo našeg putovanja. Karlos je naša jedinstvena Itaka. Osećaj koji stvara porodica prevladava sve razdore, ljubomoru, pravne barijere kao što je razvod. Ljubav. Eto šta ću poneti u Milano u koferu. Ljubav koja pobeđuje sve. Zauvek - napisala je emotivna Nina naglasivši da će porodica Korona ovoga puta svoj novi život započeti u Milanu.

- Niko neće otići u Majami, neće putovati "preko bare", nećemo u nikakva sela... Jednostavno, naš novi početak biće u Milanu uz miris soli i boje mora...

A post shared by Gossip In Rosa (@gossipinrosa) on Aug 11, 2018 at 8:26am PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty