Priželjkuje razvod: Melanija Tramp suptilnim modnim izborima kažnjava supruga? (video)

Priželjkuje razvod: Melanija Tramp suptilnim modnim izborima kažnjava supruga? (video)

Autor: | 14/08/2018

0

Melanija Tramp jedva čeka da se razvede od svog supruga Donalda i koristi svoj modni izbor da ga kazni – kaže bivša pomoćnica predsednika SAD, Omarosa Manigo Njumen, koja je izdala knjigu u kojoj Donalda Trampa predstavlja u negativnom svetlu.

U odlomcima iz njene eksplozivne nove knjige Omarosa ističe kako je Melanija koristi suptilne zamke za supruga u izboru odeće piše Miror.

Bivša rijaliti TV zvezda posebno je naglasila dve odevne kombinacije: ružičastu bluzu sa mašnom koju je nosila pošto su otkriveni sporni snimci sa Trampovim seksističkim izjavama, i jakna ukrašena sloganom “Stvarno mi nije stalo, da li je tebi?” koju je nosila tokom posete deci imigrantima.

- Moje je mišljenje da su Melaniju naterali da ode na granicu tog dana, kako bi počistila suprugov nered. Jaknu je obukla kako bi naštetila Trampu i podstakla kontroverze koje bi on trebalo onda da rešava, prolongirala razgovor o neosetljivosti administracije, ali i uništila ceo taj put u nadi da je više niko neće terati da radi sličnu stvar - piše Omarosa u svojoj knjizi.

- Ne mislim da Melanija nema saosećanja za decu imigranata, zapravo sam siguran da ima. Ali ona je prkosno i sa zadovoljstvom uništila suprugove direktive samo kako bi ispao blesav u očima javnosti – uverena je Omarosa, koja pak ne može ničim da potkrepi tu svoju teoriju.

U svojoj knjizi “Van kontrole” (“Unhinged”), Omarosa dalje piše:

- U suštini, sve njene pobune u stilu su služile istoj svrsi. Mislim da Melanija koristi stil da kazni svog supruga.

 

Omarosa takođe tvrdi da Melanija ne može da sačeka da Tramp napusti funkciju, kako bi mogla da se razvede od njega.

- Po mom mišljenju, Melanija broji svaki minut do trenutka kada će on napustiti funkciju i kada će moći da se razvede od njega. Kao prava modna učenica i žena koja je itekako svesna svog imidža, Melanija zna da će svaki njen modni odabir biti pomno seciran. Zašto je onda nosila Gučijevu “pussy bow” košulju na predsedničkoj debati odmah pošto je u javnost iscureo bombastičan seksistički snimak Trampa? Je li slučajno obukla belo odelo poput Hilari Klinton u njegovom prvom obraćanju naciji? Zar joj nije palo na pamet da će ispasti potpuno izvan veze sa stvarnošću kad je u štiklama od pitona krenula u uraganom pogođena područja Teksasa? Poruke koje stoje iza njenih modnih izbora možda nisu uvek jasne, ali nikad nisu ni slučajne. Kad ih gledamo u celini, svi ti njeni modni pobunjenički trenuci služe istoj svrsi, a ja verujem da Melanija modom kažnjava svog supruga – tvrdi Omarosa u knjizi, prenose strani mediji.

 

Omarosa je juče objavila, kako tvrdi, telefonski snimak razgovora između Trampa i nje dan pošto je dobila otkaz.

Snimak je objavljen na američkom televizijskom kanalu NBC. Na njemu se čuje muški glas, pretpostavlja se Trampov, koji govori kako je iznenađen što je dan ranije iz Bele kuće otpuštena Omarosa Njuman.

- Niko mi nije ništa o tome rekao - čuje se muški glas.

 

Omarosa će uskoro da izda i memoare, a u Beloj kući je opisuju kao “nezadovoljnu bivšu zaposlenu”.

Tramp je u ponedeljak reagovao i na Tviteru, rekavši da je ta bivša zaposlena počela da ga napada tek pošto je izgubila posao. Dodao je da su zaposleni o njoj i ranije govorili loše, ali navodno je upravo Tramp bio taj koji je zamolio šefa osoblja Džona Kelija da se potrudi kako bi stvari s Omarosom funkcionisale.

 

Tramp je autorku knjige nazvao “šašavom” i kaže da je šef Kabineta Bele kuće nju nazvao “gubitnicom”.

Trampov advokat Rudi Đulijani kaže da je Omarosa možda i prekršila zakon snimanjem privatnog razgovora s Belom kućom. To što je snimala razgovor, povlači i pitanje bezbednosti, piše The Guardian.

Trampa je upoznala još dok je bio zvezda televizijskog rijaliti šoua “Šegrt”, a tokom izbora 2016. mu je bila savetnica o pitanjima Afroamerikanaca. Zatim je počela da radi u odeljenju za komunikacije Bele kuće, navodi nedeljnik.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty