Brend Plazma srebrni sponzor 24. Sarajevo Film Festivala

Brend Plazma srebrni sponzor 24. Sarajevo Film Festivala

Autor: | 14/08/2018

0

Brend Plazma kompanije Bambi je na ovogodišnjem 24. Sarajevo Film Festivalu bio Srebrni sponzor, a tokom samog festivala Plazma je organizovala dva događaja, Festivalski doručak Powered by Plazma i Plazma večernji koktel.

Na Festivalskom doručku Powered by Plazma, prijatelji, kolege iz medija i gosti festivala mogli su da uživaju u divnim Plazma slanim i slatkim poslasticama, koje je specijalno za ovu priliku pripremao jedan od najpoznatijih bosanskih kuvara Nihad Mameledžija.

Za prijatnu atmosferu na Plazma večernjem koktelu, pobrinuli su se predstavnici kompanije Bambi i organizatori Sarajevo Film Festivala, gde su gosti festivala uživali i razgovarali o predstojećim filmskim projekcijama.

“Velika nam je čast što je brend Plazma, kompanije Bambi, treću godinu za redom deo Sarajevo Film Festivala. Brend Plazma sa velikim zadovoljstvom pruža konstantnu podršku razvoju filmske umetnosti i nastoji da podrži unapređenje kulture i stvaralaštva u celom regionu. Trudićemo se da i u budućnosti podržimo manifestacije ovoga tipa i opravdamo poverenje naših potrošača“, istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose s javnošću kompanije Bambi.

Nemanja Brković i Milica Šetka iz kompanije Bambi

 

Brojni gosti i posetioci su imali priliku da festivalske dane provedu uz dobru energiju i raspoloženje, ali i da uživaju u dobro poznatom ukusu nezamenjive Plazme.

 

hellomagazin.rs Bambi/Promo
Tagovi: bambi plazma

Najnovije vesti