Pamela Anderson uprkos godinama i zdravstvenom stanju, želi bebu sa Adilom?

Pamela Anderson uprkos godinama i zdravstvenom stanju, želi bebu sa Adilom?

Autor: | 12/08/2018

0

Pamela Anderson i francuska fudbalska zvezda Adil Rami (32) su u ljubavnoj vezi već godinu dana. Par se upoznao u maju 2017. na trci Formule 1 u Monaku. Od februara ove godine Pamela živi pod krovom svog mladog ljubavnka u gradu Marselj, gde je čak dovela i svog psa. I pored značajne razlike u godinama, njihova veza izgleda funkcioniše, a Pamela izgleda želi da njihov odnos kruniše bebom, prenosi Stil.

Inspirisana onim što su učinile Dženet Džekson (52) i Brigit Nilsen (55), koje su zatrudnele i dobile bebe nakon 50. rođendana, Pamela neprekidno razmišlja o bebi, te se i sama našla u nekoj vrsti "bejbi – groznice".

- Ona je svoja jajšca izdvojila još prošle godine i spremna je za proceduru veštačke oplodnje. Jednostavno želi da ispuni svoj san – kaže izvor blizak atraktivnoj glumici.

Hoće li Pamela ostati trudna i na svet doneti njeno treće dete, ostaje da se vidi. Prepreka su joj godine, ali i neka zdravstvena stanja iz ranijeg doba, kao što je hepatitis C. Hormonske terapije koje su neophodne tokom in vitro oplodnje mogu biti opasne.

Njeni prijatelji su zabrinuti da bi sve to za nju jednostavno moglo da bude previše. Plaše se da bi njen san jednostavno mogao da postane noćna mora – kaže izvor.

Pamela iz braka sa problematičnim muzičarem ima dvojicu sinova Brendona (22) i Dilana (20), koji majku često posećuju u njenom domu na jugu Francuske. Adil Rama iz prethodne veze takođe ima dvojicu sinova. I lepa glumica i mlađani sportista smatraju da bi eventualna beba dodatno učvrstila njihovu vezu.

hellomagazin.rs Guliver/Getty