Majka Megan Markl zbog ćerke odlučila da napusti Ameriku

Majka Megan Markl zbog ćerke odlučila da napusti Ameriku

Autor: | 12/08/2018

0

Kako tvrde izvori bliski Doriji Ragland, 61- godišnja socijalna radnica po struci itekako je uzbuđena činjenicom da će uskoro postati komšinica ćerki i zetu, britanskom princu Hariju, a u Veliku Britaniju planira da se doseli idućeg meseca uoči 62. rođendana.

Dorija je prema napisima britanskih medija duboko impresionirana kraljevskom porodicom, posebno kraljicom s kojom je imala priliku da se druži tokom i nakon ćerkinog venčanja.

U odnosu na bivšeg supruga, Meganinog oca Tomasa Markla i širu rodbinu koja je pokušala da zaradi na Megan davanjem ekskluzivnih intervjua tabloidima, Dorija nikada nije javno progovorila o ćerkinom kraljevskom putu.

Meganin otac nedavno je priznao kako je lagao princu Hariju kada ga je upitao da li je sam dogovorio posetu paparaca uoči venčanja kada je uhvaćen u isprobavanju svadbenog odela.

Polusestra Megan Markl priznala: Niko ne bi propustio priliku da zaradi na kraljevskoj porodici! (video)

Medijske stupce u mau, 74- godišnji Tomas Markl punio je kada je odbio da ćerku vodi do oltara usled srčanog udara. Njegova nagla odluka o otkazivanju dolaska usledila je dan pošto je uhvaćen u poziranju paparacima.

Dorija Ragland po zanimanju je socijalna radnica, godinama je radila u centru za mentalno zdravlje Didi Hirsch smeštenom u Culver Cityju u Kaliforniji, a uoči ćerkinog venčanja odlučila je da da otkaz.

- Dorija je spremna za selidbu u London. Sa sigurnošću znam da jedva čeka da živi u blizini ćerke s kojom je jako bliska. Osim toga, zavolela je Englesku što mi je i sama rekla te veruje kako bi u njoj mogla da živi srećno - izjavio je za britanske medije izvor blizak Ragland.

hellomagazin.rs Guliver/Getty