Pamela Anderson poručila vereniku: Hajde da se volimo onoliko koliko bude trajalo

Pamela Anderson poručila vereniku: Hajde da se volimo onoliko koliko bude trajalo

Autor: | 08/08/2018

0

Tokom 90-ih godina prošlog veka, Pamela Andreson je važila za jednu od najkontroverznijih javnih ličnosti u svetskom šou-biznisu, budući da je bila prva zvezda sa predimenzioniranim oblinama, te je kasnije postala sinonim za ono što je danas bezmalo uobičajena pojava.


Pamela je danas u vezi je sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem, a razlika u godinama je poprilična, tačnije Adil je devetnaest godina mlađi od Pamele. Njih dvoje, kako se priča, čak su se i verili, a često se mogu videti i na romntičnim destinacijama, kao i na romantičnim večerama u restoranima.


Da im trenutno u ljubavi cvetaju ruže je jasno, a koliko će to potrajati niko ne zna. Pamela se svakako trudi da bude u top formi iakoje očigledno svesna svojih godina kao i nedostataka. Nedavno je u jednom intervjuu za "San" izjavila nešto što je mnoge šokiralo.


-Znaš, jednog dana ću se jednostavno raspasti. Tako da, budi spreman. Hajde da se volimo onoliko koliko bude trajalo, a ako me jednog dana pogledaš i pomisliš "bljak", pa, uvek mogu da se preselim u drugu zemlju - rekla je glumica.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: pamela anderson

Pročitajte još

Najnovije vesti