Prijanka Čopra se verila za Nika Džonasa, a svi se pitaju da li će joj Megan Markl biti deveruša

Prijanka Čopra se verila za Nika Džonasa, a svi se pitaju da li će joj Megan Markl biti deveruša

Autor: | 06/08/2018

0

Prava ljubav očigledno ne pita, jer se posle samo dva meseca veze jedna od najlepših glumica sveta pristala je da se uda za deset godina mlađeg dečka, pevača Nika Džonasa. Budući da je Prijanka Čopra jedna od bliskih prijateljica vojvotkinje od Saseksa, a bila je i među zvanicama na kraljevskom venčanju, očekuj se i da će ona poslati pozivnicu Megan Markl i princu Hariju.

Posle samo dva meseca ljubavne veze, pevač Nik Džonas zaprosio je svoju devojku, glumicu Prijanku Čopru. Zato ne čudi da su već krenuli glasine o venčanju, kada će se i gde održati, ko će biti kum, a ko kuma, ali se poteglo i pitanje deveruša.

Naime, dobro je poznato je Prijanka bliska prijateljica s vojvotkinjom od Saseksa, a prošlog su vikenda ona i njen verenik Nik Džonas bili u Velikoj Britaniji, gde su se družili upravo s Megan Markl i princom Harijem, pa je logično da bi indijska glumica volela da joj njena koleginica bude i deveruša. Ali, sme li ona to, zbog ulaska u kraljevsku porodicu, da prihvati ili ne?

- Ne postoji pravilo ili protokol koji bi naredio odrasloj ženskoj osobi iz britanske kraljevske porodice da prihvati ulogu deveruše ili venčane kume na venčanju koje nije kraljevsko - otkrio je stručnjak za kraljevsku porodicu Omid Skobi i dodao:

- Ali, hoće li se scenario i odigrati, nije poznato, budući da se od ženske pripadnice kraljevske porodice ne očekuje da hoda iza 'običnog' čoveka.'

Upravo iz tog razloga u bliskoj smo prošlosti mogli da vidimo Pipu Midlton u ulozi venčane kume svojoj starijoj sestri Kejt Midlton, ali ne i obratno. Na venčanju Pipe Midlton, Kejt je tek čitala molitvu. Iako je mogla da prihvati ulogu, Kejt to na kraju nije uradila zbog straha da ne preusmeri interes svih sa mlade na sebe.

Tako je na primer bilo kada se u junu udavala prijateljica švedske princeze Madlen, kojoj je ova bila deveruša, pa je na kraju mlada skroz pala u drugi plan.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti