Vojvotkinja Megan Markl u "zabranjenoj" haljini za venčanje prijatelja u kojoj je zasenila sve

Vojvotkinja Megan Markl u "zabranjenoj" haljini za venčanje prijatelja u kojoj je zasenila sve

Autor: | 05/08/2018

0

Vojvotkinja od Saseksa provela je svoj 37. rođendan na venčanju Čarlija van Straubenzija, bliskog prijatelja svog supruga vojvode od Saseksa.

Princ Hari bio je njegov kum pa je britanska javnost pretpostavljala da će se Megan pojaviti na venčanju bez obzira na rođendan. Britanci su bili u pravu, a čim je lepa vojvotkinja stigla u crkvu sv. Marije u Frenšamu, prouzrokovala je pravu pometnju među okupljenim građanima i predstavnicima medija.

Nosila je haljinu brenda Club Monaco koja se, očekivano, rasprodala za manje od 24 časa. Takozvana colorblock haljina u crnoj, beloj, ružičastoj i zelenoj boji izazvala je malu raspravu na društvenim mrežama.

A post shared by Qtri Fashion (@qtriifashion) on Aug 5, 2018 at 5:47am PDT

S obzirom na to da na haljini dominira crna boja, neki su se zapitali da li je to bio primeren izbor za venčanje. Crna je, uz belu, najčešće zabranjena boja kada su u pitanju venčanja, osim u situacijama kada mladenci sami odrede dress code i dopuste njihovo nošenje.

Oni kojima nije smetala haljina vojvotkinje zaključili su da se ionako ne radi o potpuno crnom modelu pa je Megan svojim izborom spretno izbegla zamku zabranjene haljine.

- Previše drame zbog haljine koja na suncu ionako izgleda tamnoplavo - duhovito je komentarisala jedna korisnica Tvitera.

A post shared by Nationscript (@nationscript) on Aug 5, 2018 at 5:54am PDT

Podsetilo nas je to na situaciju s venčanja Megan i princa Harija kada su mnogi pomislili da Kejt Midlton nosi belu haljinu, ali se radilo o modelu u nežnoj žutoj nijansi koji je na fotografijama i televiziji izgledao belo.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti