Aleksandra i Filip Živojinović razmišljaju o budućnosti: Beba će se roditi u Majamiju

Aleksandra i Filip Živojinović razmišljaju o budućnosti: Beba će se roditi u Majamiju

Autor: | 05/08/2018

0

Aleksandra i Filip Živojinović odlučili su da se njihovo prvo dete rodi u Americi i to ponajviše zbog toga da bi imalo američko državljanstvo.

Naslednik nekadašnjeg najboljeg jugoslovenskog teniskog asa, Slobodana Bobe Živojinovića, želi da se pevačica porodi u Majamiju, gde Živojinovići imaju kuću, otkriva izvor blizak novopečenom bračnom paru za Kurir.

- Aleksandra uživa u trudnoći. Zasad nema mučnine i odlično se oseća, zato i dalje nastupa. Srećna je i nasmejana, a muž joj u svemu udovoljava. Otkako su saznali da će postati roditelji, i ona i Filip su presrećni i već su počeli da prave planove za budućnost svoje bebe. Tako se povela priča i o mestu gde će se Aleksandra poroditi. Iako i u Beogradu postoje odlični uslovi i u državnim i u privatnim porodilištima, bračni par se složio da bi Sjedinjene Američke Države bile najbolje rešenje jer će dete tako automatski dobiti američko državljanstvo, koje Filip, koji je tamo i studirao i radio, već ima - kaže sagovornik Kurira i dodaje da su i Bobini i Brenini sinovi Stefan i Viktor upravo iz tog razloga rođeni u Americi.

- Svi Bobini naslednici poseduju jedan od najcenjenijih pasoša na svetu, pa nema razloga da tako ne bude i s njegovim prvim unučetom. Bobi se ta ideja veoma svidela, a i Brena i Filipova majka Zorica smatraju da je to odlično rešenje. Kako stvari stoje, pošto je pevačici termin u januaru, ona će krajem ove godine otputovati u Majami, gde Živojinovići imaju vilu, i tamo sačekati porođaj.

- Osim što će dete automatski dobiti američka dokumenta, Aleksandra će tamo imati mir, neće je juriti paparaci u poodmakloj trudnoći niti posle porođaja, pa će moći da uživa u prvim danima majčinstva. I Brena je tako svojevremeno uradila kada je rađala Stefana, pa Viktora, i to se pokazalo kao odlična ideja. Naravno, Filip će otputovati s Prijom, a možda im se pridruže i drugi članovi porodice. Tamo će verovatno ostati do proleća, a potom sledi povratak u Srbiju, pa će Aleksandra početi da snima i nove pesme - zaključuje sagovornik pomenutog lista.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još