Nakon velike životne tragedije Srđan Todorović se vraća poslu: Radujem se ponovnoj saradnji sa Bjelom

Nakon velike životne tragedije Srđan Todorović se vraća poslu: Radujem se ponovnoj saradnji sa Bjelom

Autor: | 01/08/2018

0
Foto ATAimages

Jedan od naših najpoznatijih i najcenjenijih glumaca Srđan Žika Todorović za sobom ima veliki broj uloga na malim ekranima i velikom platnu.

Glumac je u decembru prošle godine doživeo veliku tragediju, kada mu je preminuo trogodišnji sin, nakon čega se glumac povukao.

Ipak, posao koi radi je nešto što mu donekle donosi smira, te će se Todorović naći u novoj seriji Dragana Bjelogrlića "Žigosani u reketu", gde igra muzičkog producenta, a tu njegovu ulogu mnogi s nestrpljenjem očekuju.

Sa snimanjem svojih scena počinje tokom avgusta, a s obzirom na to da sa Bjelogrlićem, koji stoji iza serije, sarađuje dugi niz godina, pitali su ga da li se i ovaj put raduje novom projektu.

- Radujem se ponovnoj saradnji sa Bjelom na seriji "Žigosani u reketu", a takođe se radujem i drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom", koja počinje da se snima u septembru, a čiji sam deo ekipe - rekao je Žika.

- Još nisam pročitao scenario jer tek treba da zaigram u avgustu, tako da počinjem da se pripremam ovih dana za set - dodao je za "Scenu" Žika Todorović.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images