Odličan početak: Koliko je  nastavak "Nemoguće misije" zaradio za samo dva dana prikazivanja

Odličan početak: Koliko je nastavak "Nemoguće misije" zaradio za samo dva dana prikazivanja

31/07/2018

0

Šesti film serijala 'Nemoguća misija', u kome Tom Kruz i dalje izvodi neke od najkomplikovanijih kaskaderskih scena, dobro je počeo. Za samo dva dana prikazivanja uspeo je da zaradi 61 milion dolara.

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on Jan 25, 2018 at 5:03am PST


"Nemoguća misija" je redak blokbaster koji se prodaje upravo zahvaljujući zvezdi Tomu Kruzu, a ne brendu poput Marvela ili "Ratova zvezda", piše Biznis insajder (Bussines Insider).

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on Jul 23, 2018 at 6:17pm PDT


Kruz i njegovi podvizi ovog vikenda su se isplatili za studio, te je za samo dva dana nastavak filma "Nemoguća misija - Raspad sistema" uspeo da zaradi 61,5 miliona dolara. To je čak četiri puta više od drugoplasiranog filma "Mamma Mia! Here We Go Again", koji je tokom vikenda zaradio 15 miliona, prenosi B92.

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on Feb 4, 2018 at 6:20am PST


-Paramount je napravio majstorski posao stavljajući Kruza u centar njihove marketinške kampanje i publiciteta za šesti nastavak 'Nemoguća misija - Raspad sistema'-, rekao je Pol Dergarabedijan, viši analitičar za Komskor.

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on Jul 15, 2018 at 6:34am PDT


-To se dobro isplatilo za poslednji nastavak filma koji je postao jedan od najpopularnijih i najdugoročnijih akcionih franšiza svih vremena, dodao je on.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti