Kim Kardašijan postavlja nove trendove: Bob frizura i helanke od somota za vrelo leto (video)

Kim Kardašijan postavlja nove trendove: Bob frizura i helanke od somota za vrelo leto (video)

Autor: | 31/07/2018

0

Kim Kardašijan poznata je po svojim čestim transformacijama imidža, što se posebno odnosi na frizure koje vrlo rado menja pa smo je viđali i kao dugokosu plavušu, 'sivokosu', brinetu s bujnim talasima...

Kim je sve šokirala pojavivši se u šouu Džimija Kimela, s novom drastično kraćom kosom.

Najstarija sestra Kardašijan, supruga muzičara Kanje Vesta, svoju je dugu tamnu kosu skratila na dužinu do brade te se poput mnogih slavnih dama, priključila narastajućem trendu bob frizure koji je već neko vreme veliki hit među poznatima.

Nova frizura je delo Kiminog frizera Krisa Epltona koji je na svom Instagram profilu postavio fotografiju novog looka svoje slavne klijentkinje.

? @kimkardashian yesterday lookin fresh AF #chrisappletonhair @makeupbymario

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on Jul 30, 2018 at 7:41am PDT

Kardašijan je za ovu priliku uskočila u još jednu vrlo smelu kombinaciju o kojoj će se još dugo pričati. Bujna starleta koja se proslavila rijalitijem 'Keeping Up With The Kardashians' pokazala je vitki struk u neobičnom topu koji je malo toga ostavio mašti na volju i pripijenim kraćim helankama od somota.

 

Efektne cipele, kreacija njenog supruga i trendi sunčane naočare zaokružile su ovak dnevni stajling, jedne od najpopularnijh sestara iz klana Kardašian-Džener.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: kim kardašijan