Za nju su godine samo broj: Sandra Bulok i dalje osvaja na prvi pogled

Za nju su godine samo broj: Sandra Bulok i dalje osvaja na prvi pogled

Autor: | 30/07/2018

0

Sandra Bulok proslavila je 54. rođendan u društvu dečka, fotografa Brajana Randala, i svoje dvoje dece, Luisa Bardoa i Lajle, u popularnom restoranu na Beverli Hilsu. Iako godinu dana mudrija, slavnoj glumici bi na mladolikom izgledu pozavidele brojne mlađe kolegice, a mada je već zakoračila u šezdesete, lepa brineta još jednom je dokazala da su godine samo broj.

Jedna od najlepših žena u Holivudu, glumica Sandra Bulok proslavila je 54. rođendan u društvu najmilijih - dečka Brajana Randala i dece Luisa Bardoa i Lajle, koje je glumica usvojila posle razvoda s bivšim suprugom Džesijem Džejmsom.

Sandra je uživala u intimnoj porodičnoj večeri u poznatom restoranu na Beverly Hilsu, a za tu priliku je obukla elegantan i trendi stajling koji zaslužuje čistu peticu.

Cvetna midi haljina na kopčanje s potpisom modne kuće Proenza Schouler lepoj je glumici pristajala kao salivena, a upravo su haljine ovog kroja i uzorka najtraženiji letnji izbor mnogih trendseterki.

A post shared by Mr.Footy (@mr__footy) on Jul 29, 2018 at 8:00am PDT

Kada se ovakva kreacija začini seksi potpeticama, kao što je svoj stajling glumica upotpunila decentnim crnim sandalama na petu s potpisom Stuarta Weitzmana, rezultat je nepogrešiva odevna kombinacija, idealna za večernji izlazak.

A post shared by arigonzalves (@arigonzalves) on Jul 28, 2018 at 6:55am PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: sandra bulok