Predrag Antonijević: Slažem se da je vreme da oženimo Vuka Kostića i privatno, ali i u seriji

Predrag Antonijević: Slažem se da je vreme da oženimo Vuka Kostića i privatno, ali i u seriji

Autor: | 30/07/2018

0

Snimanje treće sezone jedne od najgledanijih serija "Ubice mog oca" približava se kraju, a kako Kurir saznaje, nedavno je bilo veselo na setu jer su snimane scene svadbe. Da li je došlo vreme da se inspektor Aleksandar Jakovljević oženi forenzičarkom Jelenom?

- Bilo je muzike, trubača, svadbene torte, svi su bili prelepi na setu. Dolazio je matičar i venčavao ih, ali ne mogu vam otkriti koga. Videćete i sami - rekao nam je izvor sa seta za Kurir.

Kada su pitali reditelja Predraga Antonijevića da potvrdi saznanja, kratko je odgovorio da ne sme ništa da otkrije zbog ugovora.

- Ništa se smem da kažem, ali slažem se da je vreme da oženimo Vuka Kostića i privatno, ali i u seriji. Da li će toga ipak biti, vreme će pokazati, a što se tiče serije, saznaćete kada stigne na male ekrane na jesen - našalio se reditelj i ostavio nas da se pitamo čije je to venčanje snimano ako nisu u pitanju Vuk i Nina Janković.

- Biće jako dinamična, jako zanimljiva, i biće jako puno iznenađenja kako idemo prema kraju. Akcenat ove sezone je na ratu klanova, i to je osnovno. A na kraju, malo više prilazimo istini ko je ubio Vukovog oca, ko stoji iza toga, jer imamo još naredne sezone, tako da će to razrešenje verovatno biti tek u četvrtoj - otkrio je ranije Antonijević.

U trećoj sezoni forenzičarka Jelena se vraća potpuno oporavljena od povreda, a Nina Janković se raduje što se vraća u punom sjaju.

- Očekujem još veću gledanost jer je sve uzbudljivije, a gledaoci mogu da očekuju Jelenin povratak - rekla je Nina na Instagram profilu i dodala da, što se tiče Aleksandra, ona slabo uči iz prethodnih sezona i da će nastaviti da bude zaljubljena i slaba na njega do kraja.

- Između Jelene i Marije, naravno da će uvek odabrati Jelenu - samo je diskretno kroz osmeh rekla Nina, ne želeći da otkriva detalje.

Anica Dobra i u trećoj sezoni nastavlja svoju sjajnu ulogu forenzičarke Rade, koja je zamenila Jelenu dok je bila u bolnici. Na pitanje da li je njen lik pozitivan ili negativan, ona kaže da za nju ta granica ne postoji.

- Rada je Bela Rada - tako je ja zovem i neka bude tako. Ne postoji čovek koji je samo pozitivan, a da nije negativan. Uživam da igram, bilo da tumačim pozitivan ili negativan lik jer to znači da čovek ima kontinuitet i radi stalno. U današnje vreme je velika sreća za glumca kada je prisutan i kada uopšte radi. Volim da se bavim ulogama koje nisu samo funkcija i koje nisu nekakav privezak nekog drugog lika, već nešto što će dramaturški podstaći priču i uputiti u neki drugi tok - takva je moja Rada - kaže Dobra.

hellomagazin.rs Miloš Tešić/ATA Images