Sofija Milošević u seriji "Ubice mog oca": Verujte mi da nije nimalo lako, ali dajem maksimum sebe

Sofija Milošević u seriji "Ubice mog oca": Verujte mi da nije nimalo lako, ali dajem maksimum sebe

Autor: | 29/07/2018

0

Atraktivna manekenka Sofija Milošević oprobala se i u glumačkim vodama zaigravši u popularnoj domaćoj serii "Ubice mog oca".

Sofija je dobila ulogu Danke koja je u vezi sa kriminalcem Ducijem, ključnom figurom u razrešavanju zločina u trećoj sezoni. Njega će oživeti pozorišni glumac Vukašin Ranđelović, koji je izabran na kastingu pred treću sezonu.

Set life? @ubice_mog_oca ? #danka#ubicemogoca ???

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jul 27, 2018 at 7:00am PDT

Sofija je ispričala kako se snalazi u novom, glumačkom izazovu:

- Verujte mi da nije nimalo lako, ali dajem maksimum sebe kada je svaka scena u pitanju. Nekih scena na setu sam se i sama uplašila koliko su ekstremne - kaže manekenka za „Blic” kojoj je tokom snimanja najviše pomogao glumac Tihomir Stanić.

On the set of @ubice_mog_oca ???

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jul 8, 2018 at 4:46am PDT

- Tokom čitavog snimanja veliku podršku mi pruža Tika Stanić, od koga učim sve što je u vezi s glumačkim poslom. Neverovatno je duhovit i uvek zna da podigne atmosferu na setu, do te mere da ne možemo da snimimo scene od smeha.

Spontaneous by paparazzi ?

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jul 28, 2018 at 12:13pm PDT

Tihomir - Tika Stanić nije krio zadovoljstvo kako snimanje protiče, ali nije štedeo ni reči hvale za novu članicu njihove uhodane ekipe Sofiju Milošević.

- Ona je izuzetno inteligentna devojka, a kamera je voli, tako da za nju ne brinemo. Snimanje treće sezone se pretvorilo u veliko zadovoljstvo. Mi koji smo tu od početka radujemo se međusobno jedni drugima, a sveže snage čine i seriju i nas same još zanimljivijima - poručio je glumac.

Reditelj serije Predrag - Gaga Antonijević smatra da Sofija ima potrebnu harizmu da se oproba i u glumačkim vodama, a ona je ovaj poziv rado prihvatila, a kako deluje, do sada je upešno savladala sve zahteve koje joj je donela nova uloga. Dok publika nestrpljivo iščekuje nove epizode mnogima omiljene serije „Ubice mog oca”, snimanje treće sezone je uveliko u toku. Ako je suditi po entuzijazmu i rečima glumačke ekipe, ono što nas očekuje neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

I dreamed a dream❤️ @ubice_mog_oca

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jul 27, 2018 at 9:59pm PDT

❤️❤️❤️ @ubice_mog_oca

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jun 21, 2018 at 10:57am PDT

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Hello/Arhiva

Najnovije vesti