Entoni Hopkins: Bio sam grozan i niko nije mogao da mi veruje

Entoni Hopkins: Bio sam grozan i niko nije mogao da mi veruje

Autor: | 28/07/2018

0

Slavni Entoni Hopkins jedan je od najvećih glumaca današnjice.  Za svoje maestralne role dobio je Oskara i Emija, a legendarni Britanac ne krije da je alkohol bio njegov veliki porok, o čemu je govorio i studentima u Los Anđelesu.


–Kad radite u pozorišu, uglavnom pijete, ali bilo mi je teško da radim, jer sam obično bio strašno mamuran. Bio sam odvratan, večito razbijen i niko nije mogao  da mi veruje, rekao je 80-godišnji glumac  koji je trezan od decembra 1975. godine.


-Na prvi sastanak anonimnih alkoholičara otišao sam kada sam se probudio u Arizoni,  bez predstave kako sam došao u jedan pustinjski grad- rekao je i dodao da je alkohol bio način da se izbori sa svojom energijom.

-Sve je to bilo zbog te ludačke energije, rekao je jednom prilikom.  -Imao sam energiju koja me je pocepala i alkohol je bio moj način da se izborim s tim, ali kad imate tu energiju, samo idete dalje. Ne umete da stanete.


Držeći govor pred 500 studenata u Kaliforniji, naglasio je kako smatra da je u životu imao sreće.

-Iz mog iskustva, mogu reći da sam imao sreće u životu. Još uvek ne mogu da verujem da sam uspeo u svemu, jer sam trebao umreti u Velsu pre mnogo godina -rekao je glumac.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: entoni hopkins