Goca Tržan: Nikada neću zaboraviti šta je majka rekla Raši kad smo započeli vezu

Goca Tržan: Nikada neću zaboraviti šta je majka rekla Raši kad smo započeli vezu

Autor: | 26/07/2018

0

Pevačica Goca Tržan  i njen suprug, bubnjar Raša Novaković u srećnom su braku već gotovo tri godine. Odlično se slažu i razumeju iako je pop zvezda starija 14 godina.

-Moj suprug ima manje godina od mene, u suštinski nije mlađi. Po ponašanju, temperamentu, načinu razmišljanja ja sam najmlađa u kući, pa me ćerka i muž smiruju i stavljaju na mesto, rekla je Goca i otkrila kako su je prihvatili Rašini roditelji.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on May 19, 2018 at 4:38pm PDT


-Moji svekar i svekrva su izuzetni. Mnogo ih volim, ali oni su fantastični ljudi. Nikada im neću zaboraviti način na koji su prihvatili moje dete i mene u svoju kuću. Nikada neću zaboraviti to što je moja svekrva rekla mom mužu kada smo mi tek ušli u vezu, doslovce: Znaš, nemoj se igrati s njom, ona je ozbiljna žena, ima dete i moraš imati ozbiljne namere s njom i ako ostaneš s njom, moraš da voliš više njeno dete od sebe i više nego nju. Dete je deo nje i nemoj očekivati da će ona moći da voli više tebe od nje. Moja svekrva i ja se skoro svakodnevno čujemo i trenutno je moje dete kod njih u Baču kao kod babe i dede. Ja sam srećna žena što imam takav odnos sa svekrvom i svekrom, rekla je Goca  u emisiji Rada sam i dodala da Rašini roditelji Lenu gledaju kao svoje unuče.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Mar 30, 2018 at 5:23am PDT


-Sećam se da smo jednom pekli roštilj i moja svekrva je rekla, pa dobro polako, daće Bog, dobićemo unuče, a na to je svekar rekao: Što se mene tiče, ja unuku imam pa ako dobijem, biću srećan, ispričala je .

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: goca tržan