Preslatki princ Džordž danas ima veliki razlog za slavlje (video)

Preslatki princ Džordž danas ima veliki razlog za slavlje (video)

Autor: | 22/07/2018

0

Najstarije dete princa Vilijama i Kejt Midlton danas puti pet godina. Budući kralj ovom je prilikom pozirao za novi portret koji je objavljen na službenim stranicama palate.

Kensingtonska palata na društvenim mrežama je novom fotografijom princa Džordža obeležila peti rođendan kraljevskog naslednika.

Preslatki mališan pred objektivom fotografa Meta Portouza pokazao svoje nestašno lice nasmejavši se od srca. Spontana fotografija trećeg u redu za britansku krunu brzo je obišla svet, a snimljena je na dan krštenja njegovog mlađeg brata princa Luisa u Klarens Hausu.

Povodom petog rođendana budućem su kralju napravili i poseban dar. The Royal Mint, kraljevska kovnica novca, odlučila je da izda limitiranu kovanicu od 5 funti u čast 5. rođendana princa Džordža. Osim godine u kojoj je kovana, 2018, na srebrnoj kovanici nalazi se i slika svetog Đorđa, po kojem je maleni princ i dobio ime, kako se bori sa zmajem. Legenda kaže kako je on ubio zmaja koji je uništavao i ugnjetavao seljane.

Kad si princ, onda i to može: Jedinstven poklon malom Džordžu za peti rođendan

Princ Džordž rođen je 22. jula 2013. godine u porodilištu Sveta Meri u Londonu. Brojni Britanci s veseljem su dočekali ovu vest pa su danima stajali ispred bolnice ne bi li svedočili izlasku kraljevića iz porodilišta i tako ga po prvi put videli i pozdravili.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti