Pevačica i glumica Selena Gomez danas puni 26 godina (video)

Pevačica i glumica Selena Gomez danas puni 26 godina (video)

Autor: | 22/07/2018

0

Rođena je kao Selena Mari Gomez 22. jula 1992, a proslavila se ulogom veštice tinejdžerke u seriji "Wizards of Waverly place".

Petnaestogodišnja talentovana klinka onda je osnovala svoj bend, objavila tri albuma, a kao solistkinja se predstavila 2013. godine.

 

Igrala je u filmovima "Još jedna priča o Pepeljugi", "Program za zaštitu princeza", "Devojke na raspustu", "Bekstvo" i drugim. Pozajmljuje i glas za crtani film "Hotel Transilvanija", dizajnira odeću, pravi parfeme, tašne…

Aktivna je u humanitarnom radu i od 17. godine je ambasadorka UNICEF-a.

 

Od ove godine, Selena je najpraćenija osoba na Instagramu, i dobitnica mnogih nagrada.

Za ovu lepu brinetu nikada se nisu vezivali skandali, ali jeste iznenadila javnost odricanjem od katoličke vere uz koju je odrasla. Sa 13 godine je stavila "prsten čestitosti", prsten koji pokazuje svima da se osoba koja ga ima na ruci čuva za brak, i onda ga je skinula kada je napunila 18 godina.

Prošle godine se povukla iz javnosti, a onda objavila da je morao da joj bude presađen bubreg zbog komplikacija pošto boluje od lupusa. Bubreg joj je dala najbolja drugarica Franša.

 

Otkad je na javnoj sceni, povezivali su je sa samo dva frajera. Prvi je Džastin Biber, sa kojim je bila od 2010. godine, a drugi je pevač The Weeknd sa kojim je bila nešto više od godinu dana.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: selena gomez

Pročitajte još