Marina Visković: Izuzetno pazim na negu lica i tela

Marina Visković: Izuzetno pazim na negu lica i tela

Autor: | 19/07/2018

0

Ne morate pomno da pratite domaću muzičku scenu da biste znali ko je Marina Visković, tim pre što uz njeno ime obično idu laskavi epiteti lepa, zgodna, atraktivna... Popularna pevačica nedavno je objavila treći album “1000 lica”, a budući da je za svaku pesmu snimila spot publika je imala priliku da je vidi u 10 različitih izdanja.

Već sam naziv albuma poziva nas da u rubrici koja obrađuje teme o lepoti krenemo u potragu za tajnama Marininog besprekornog lica. Neke nam je i sama otkrila. Na primer, da ne voli da se šminka, ali da u svakodnevnoj nezi istinski uživa.

Bez kojih bjuti-rituala ne možete da zamislite dan?

- Izuzetno pazim na negu lica i tela i strogo se pridržavam saveta moje kozmetičarke. “Mackanje”, posle umivanja hladnom vodom, obavezno je i ujutru i uveče; koristim tonik, serum i hidrantnu kremu. U letnjem periodu tuširam se više puta dnevno.

Da li ste od devojaka koje vole da su uvek perfektno sređene ili radije uživate u danu bez šminke?

- Privatno se ne šminkam, dopuštam koži da diše. Mejkap ostavljam za večernje sate, a jaku šminku skidam odmah posle nastupa.

Imate li običaj da se šminkate “u hodu”?

- Da. (smeh) Često sam u trci s vremenom, pa se mnogo puta dešava da rumenilo nanosim dok čekam da se upali zeleno svetlo na semaforu.

Šta uvek imate u neseseru kad krenete iz kuće?

- Osim parfema, nosim “Labelo” ili sjaj za usne.

U kojoj meri lep miris i neobično pakovanje utiču na odluku da li ćete kupiti određeni kozmetički proizvod ili vas isključivo zanima kvalitet?

- Presudan je kvalitet, koji zna da košta, ali ulaganje u pravu negu investicija je na kojoj ne bi trebalo štedeti. Koristim kozmetiku “Biologique Recherche” koja nema preterano lep miris, ali je zato učinak najbolji na svetu.

Šta je po vašem mišljenju bjuti trend ovog leta?

- Ne pratim slepo trendove, niti preporuke bjuti-eksperata. Leto me uvek asocira na prirodan izgled, prirodni mejkap sa puno glitera i sjaja, “divlja” i svetla kosa i umereno taman ten.

Kako se pripremate za bikini-sezonu?

- Treniram cele godine i redovno idem na masaže. Ipak, za razliku od mnogih koji pred odlazak na letovanje počnu intenzivnije da vežbaju kako bi bili u savršenoj formi, ja na moru izgledam najopuštenije. Solarijum ne posećujem godinama.

Šta nosite u torbi za plažu?

- Sve moguće preparate za zaštitu kose i kože. Volim da uživam na suncu, ali prethodno nanesem pakovanje na kosu, kremu na lice, isprskam telo sprejom, a usne zaštitim “Labelom”.

Velika dilema koja muči devojke glasi - šta muškarci prvo primete na lepšem polu. Na koji deo tela, po vašem mišljenju, prvo padne pogled?

- Muškarci, bar oni kojima sam ja okružena, primete bukvalno sve. (smeh) Ipak, rekla bih da prvo, možda i nesvesno, osmotre obline.

Za koju poznatu ženu, koja je u svakoj prilici perfektno našminkana, biste rekli da ima savršeno telo?

- Kada je reč o šminki, izdvojila bih sestre Kardašijan jer bukvalno diktiraju trendove. Ako govorimo o fizičkoj lepoti, moj glas ide rumunskoj glumici Madalini Genea koja izgleda savršeno.

U sklopu promocije novog albuma snimili ste desetak spotova. Da li vam je doterivanje za svaki posebno više bilo napor i obaveza ili uživanje i dobar provod?

- Istina, mnogo sam snimala, samim tim bilo je puno stilskih promena, ali ništa što ima veze sa mojim poslom ne pada mi teško. Kada sam okružena ljudima u koje imam puno poverenje i za koje znam da modu vide mojim očima, vrlo sam raspoložena za svaku odevnu kombinaciju koju mi predlože, za promenu frizure i šminke. Mislim da sam najveću transformaciju imala u spotu za pesmu “Ona ne zna”. Dopalo mi se da malo budem neka druga Marina. (smeh)

Eva Čubrović Miomir Milić

Najnovije vesti