Objavljene službene fotografije s krštenja princa Luisa: Nasmejana mama i mali anđeo

Objavljene službene fotografije s krštenja princa Luisa: Nasmejana mama i mali anđeo

Autor: | 16/07/2018

0

Britanska kraljevska porodica objavila je i službene fotografije s krštenja princa Luisa, trećeg deteta princa Vilijama i Kejt Midlton.

Malenom Luisu bilo je 12 nedelja kad je kršten, a čitavu ceremoniju uglavnom je prespavao udobno smešten u majčinom naručju.

Otvorio je oči samo na trenutak i to u pravi čas kako bi službeni fotograf Matt Holyoak snimio možda i najlepšu fotografiju malenog princa i njegove mame koja ga nežno gleda.

Princ Luis je tokom obreda krštenja na sebi imao repliku kraljevske odore za krštenje od bež čipke u kojoj se daleke 1841. krstila najstarija ćerka kraljice Viktorije, princeza Viktorija.

Zanimljivo, sve do 2008. na krštenjima članova kraljevske porodice koristila se originalna čipkasta haljinica iz 19. veka, ali kad je ona postala predelikatna, napravljena je njena verna kopija koja se koristi danas.

Vojvotkinja Kejt bila je obučena u kreaciju Alexandera McQueena, a na glavi je imala ukras dizajnerke Jane Taylor.

Među objavljenim fotografijama je i ona zajednička na kojoj se uz roditelje, vojvodu i vojvotkinju od Kembridža i njihovu decu, princa Džordža, princezu Šarlot i tek krštenog princa Luisa, nalaze i princ Čarls sa suprugom Kamilom, princ Hari sa suprugom Megan, roditelji Kejt Midlton, Suzana i Majkl, Kejtina sestra Pipa s mužem Džejmsom i Kejtin i Pipin brat, takođe Džejms.

Kraljica Elizabeta i njen suprug, princ Filip, nisu prisustvovali krštenju.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još