Pojavio se snimak saobraćajne nesreće: Džordž Kluni je zaista imao mnogo sreće (video)

Pojavio se snimak saobraćajne nesreće: Džordž Kluni je zaista imao mnogo sreće (video)

Autor: | 15/07/2018

0

Snimak do kojeg su došli italijanski mediji pokazuje da nesreća nije bila ni malo bezazlena. A evo kako je reagovao vozač automobila kada je Kluni skinuo kacigu s glave...

Glumac Džordž Kluni nakon saobraćajne nesreće na Sardiniji otišao je privatnim avionom sa suprugom, Amal i blizancima Aleksanderom i Elom kući u London, piše britanski Daily Mail.

Kluni se u utorak, dok je vozio motor, sudario s automobilom u kojem je bio Antonelo Viljino (65). Glumac je ulazeći u avion morao da se drži za rukohvat jer ima problema s jednim kolenom.

- Sve se dogodilo u trenutku. U šoku sam - ispričao je vodoinstalater Antonelo Viljino za italijanske novine "Corriere dela Sera". Italijan se požalio da ništa nije video jer mu je sunce blještalo u oči.

- Samo sam malo prešao preko bele linije. Prepoznao sam Džordža Klunija kada je skinuo kacigu s glave. Pokušao sam da ostanem miran, ali zabrinuo sam se da je jako povređen. Nisam nikad mogao ni da zamislim da ću da se sudarim sa Klunijem - ispričao je Viljino.

 

Glumac je u sudaru poleteo prema šoferšajbni koja se razbila, a zatim je pao na asfalt i pokušao da se pomeri. Viljino mu je brzo priskočio u pomoć.

- Kluni je vikao i činilo se kao da ne može da pomera noge - ispričao je svedok nesreće Đani Viskiano. Kluni je nakon nesreće završio u bolnici "Ivan Pavle II" u gradu Olbia, a zadobio je modrice na rukama i nogama kao i povredu čašice. Lekari su glumca pregledali i pustili kući.

- Oporavlja se kod kuće u društvu porodice i dobro je - rekao je Klunijev portparol. Iako glumac nije slomio ni jednu kost, moraće da ide na fizioterapiju za svoje koleno. Džordž i njegova supruga, advokatica Amal, zajedno s jednogodišnjim blizancima bili su na Sardiniji gde je on završavao snimanje serije "Kvake 22".

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: džordž kluni

Najnovije vesti