Policijske jedinice opkolile kuću Bila Kozbija zbog preglasne džez muzike? (video)

Policijske jedinice opkolile kuću Bila Kozbija zbog preglasne džez muzike? (video)

Autor: | 14/07/2018

0

Policija je u četvrtak 'opkolila' kuću Bila Kozbija (81) pošto je primila poziv o glasnoj muzici. Pošto su stigli, muzika se utišala.

Kako je Bil tada slavio 81. rođendan, očito je glasna, i to džez muzika, bila povodom rođendanske zabave. Dojavom komšija na teren su izašle četiri policijske jedinice i 'opkolile' Kozbijevu kuću.

- Nijedan policajac nije ušao u imanje, niti je ijedan policajac zatražio da se 'živi' bend na proslavi rođendana utiša ili da zaustave muziku - rekao je Bilov predstavnik za štampu. Iako se govori da je glumca i komičara ostavila njegova supruga, rečeno je kako je i ona bila na toj zabavi. Šuškalo se da je televizijska producentkinja Kamil Olivija Henks (74) digla ruke od njihovog braka i odselila.

A post shared by Bill Cosby (@billcosby) on Jan 10, 2018 at 4:47pm PST

- Gospodin Kozbi sa svojom ženom, gospođom Kozbi, porodicom i prijateljima uživali su u predivnoj džez muzici u čast 81. rođendana gospodina Kozbija, međutim, najmanje 4 policijska automobila uvek su parkirana ispred kuće zbog sigurnosnih razloga - komentarisao je predstanik za štampu.

 

Bil trenutno čeka na izricanje presude pošto je proglašen krivim za tri slučaja seksualnog napada. Pred njim je 30 godina iza rešetaka, deset godina za svaku dokazanu optužbu, kao i mogućnost novčane kazne. New York Post otkrio je u aprilu da se Bil mentalno priprema za zatvor.

A post shared by Bill Cosby (@billcosby) on Apr 24, 2018 at 6:35am PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Bil Kozbi