Goca Tržan: Ostvarena sam kao majka već jednom, ako uspem i drugi put, to će biti čist dar od Boga

Goca Tržan: Ostvarena sam kao majka već jednom, ako uspem i drugi put, to će biti čist dar od Boga

Autor: | 14/07/2018

0
Foto Andreja Damnjanović

Muzička zvezda Goca Tržan pre 11 godina ostvarila se u ulozi majke, kada je u braku sa Ivanom Marinkovićem dobila ćerku Lenu.

Ona već nekoliko godina pokušava da svoju ljubav sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem kruniše naslednikom. Međutim, poteškoće da zatrudni rezultirale su odlukom da uđe u proces vantelesne oplodnje.

- Počela sam sa pripremama. Zasad su to samo pregledi, davanje krvi i razne analize koje zahtevaju vreme - kaže Goca.

Bez obzira na to što je kroz sličan proces prolazila nekoliko puta, ona za "Scenu" kaže da nije pomišljala da usvoji dete umesto da ga rodi, ali ni o tome da odustane od borbe za potomstvo.

- Nisam ja baš osoba koja lako odustaje. Izuzetno poštujem ljude koji se odluče na usvajanje, ali ja sam ostvarena kao majka već jednom, ako uspemo i drugi put, to će biti čist dar od Boga - kroz osmeh kaže Goca koja u ovoj borbi ima veliku podršku supruga Raše, ali i ćerke Lene, kao i svoje, ali i suprugove porodice.

Foto Andreja Damnjanović

Upitali su je da li se poput većine svojih koleginica, koje su prolazile kroz sličnu borbu, okrenula veri u Boga.

- Sama činjenica da verujem da mogu još jednom ostati u drugom stanju je religija za sebe. Bog je svuda i pomoći će nam ako verujemo. Ne moram da odlazim u crkvu da bi mi Bog pomogao - poručuje pevačica, koja je nedavno bila na odmoru u Grčkoj, a sada se iznova vraća pregledima kako bi telo pripremila za sve ono što je čeka tokom procesa vantelesne oplodnje.

Goca svoja razmišljanja i savete deli sa pratiocima na društvenim mrežama jer je mnoge devojke i žene pitaju na koji način se priprema, gde obavlja preglede i kako psihički podnosi sve to.

- Budite pozitivne, radujte se životu i ne očajavajte - kaže Tržanova, koja smatra da je najgore kada žena izgubi veru da će postati majka i da neuspele trudnoće ili pokušaje doživljavaju traumatično.

hellomagazin.rs Andreja Damjanović
Tagovi: goca tržan