Lara Flin Bojl: Nekadašnju lepoticu estetske operacije su potpuno uništile (video)

Lara Flin Bojl: Nekadašnju lepoticu estetske operacije su potpuno uništile (video)

Autor: | 13/07/2018

0

Iako glumica Lara Flin Bojl (48) nikada nije priznala da je lice 'sredila' operacijama, američki mediji i njeni fanovi kažu da je to očigledno s obzirom kako je nekad izgledala.

Ali, Lara je 2015. u intervjuu u emisiji Konana O'Brajana (55) rekla da je razmišljala o povećanju grudi, ali nije to mogla da uradi jer je u prošlosti žestoko bila protiv plastičnih operacija.

 

Amerikanki je lice natečenije i veće što je starija te su joj usne ogromne, pa se javnost često izruguje na njen račun i ističe kako liči na ribu. Plastični hirurg Pol S. Nasif (56), koji se proslavio emisijom 'Botched', svojevremeno je rekao kako je Bojl operisala nos, povećala usne, ubrizgavala botoks, stavila filere u obraze te podizala obrve i napravila fejslifting.

 

Glumica, koja je poznata po ulozi u kultnoj seriji 'Twin Peaks', osim što preteruje s operacijama ima problema i s alkoholom. Pre nekoliko meseci fotografi su je snimili kako oko podneva ispija viski iz boce dok sedi u autu.

 

Glumica je pre dve godine odbila ulogu u 'oživljenoj' seriji Twin Peaks, a to je objasnila konfliktom u rasporedu. Poslednjih nekoliko godina Lara se retko pojavljuje u javnosti i kako je rekla za Deadline, sama je odlučila 'da zanemariti glumačku karijeru'. Zadnju ulogu je odigrala 2014. u porodićnoj komediji 'Lucky Dog' gde se tek kratko pojavila.

Bojl je od 2006. u braku s prodavcem nekretnina Donaldom Rejom Tomasom.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Lara Flin Bojl