Pamela Anderson stigla u Rusiju: Sa tribina će bodriti svog dečka Adila

Pamela Anderson stigla u Rusiju: Sa tribina će bodriti svog dečka Adila

Autor: | 10/07/2018

0

Seks simbol Pamela Anderson (51) odavno se oprostila od glumačke karijere, a slobodno vreme provodi u društvu francuskog reprezentativca Adila Ramia (32).

Najpoznatija Plejboyeva zečica u istoriiji svojim dolaskom dodatno će zagrejati atmosferu na polufinalnoj utakmici između Francuske i Belgije.

- Dobro jutro u Sankt Peterburgu. Srećna sam što smo ovde da podržimo Francusku na Svetskom prvenstvu. Ali i moju ljubav koji je pomerio planine da me dovede ovde. Osećam se kao devojčica - napisala je Pamela na ruskom.

Anderson je juče doputovala u Sankt Peterburg, nestrpljivo iščekuje utakmicu, ali nije htela da prognozira rezultat. U posebnoj loži bit će i najmlađi predsednik u istoriji Francuske, Emanuel Makron (40) koji bez sumnje veruje u 'svoju reprezentaciju'.

Pamela i Adil upoznali su se prošle godine na Filmskom festivalu u Kanu i otada su nerazdvojni. Njihovi prijatelji tvrde da se velika razlika u godinama gotovo i ne primeti.

- Traži mi da mu pokažem vozačku dozvolu i govori da je nemoguće da tako izgledam. Misli da ima mnogo mlađih devojaka koje izgledaju starije nego ja, da sam ja vanzemaljka - ispričala je Anderson za svog dečka Adila s kojim živi u Francuskoj. Iako on jedva govori engleski jezik, a Pamela ne zna francuski u srećnoj su vezi.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti