Iznenađenje za ljubavnika: Neverena supruga Kolina Firta povukla neočekivan potez

Iznenađenje za ljubavnika: Neverena supruga Kolina Firta povukla neočekivan potez

Autor: | 06/07/2018

0

Livija Đuđoli, supruga oskarovca Kolina Firta, priznala je da je bila neverna. Naime, kada je njihov  dve decenije dug brak zapao u krizu, ona se upustila u vanbračnu aferu sa prijateljem iz detinjstva, novinarom Markom Brankacijem. Ipak, ubrzo je odlučila da se vrati suprugu, a ostavljeni muškarac bio je spreman na sve, pa i da je ucenjuje.


Poslao je kompromitujuće fotografije 57-godišnjem glumcu, a onda je zapretio da se tu neće zaustaviti Zbog svega toga Livija je podnela tužbu, zbog psihičkog zlostavljanja.

Prema izvorima bliskim sudu, policija ima dovoljno dokaza da započne suđenje protiv Marka Brankaćija, a tužiteljka Maria Monteleone je izjavila:

-Postoji dovoljno dokaza da je uhodio žrtvu i slao preteće poruke i mejlove. Ona je bila itekako prestrašena pa je zbog njega morala da promeni i svoj način života. Budući da se žalila javnom tužilaštvu u Rimu, pronašli smo dovoljno materijala u kući optuženog ,izjavila je tada Maria Monteleone, tužiteljka koja je preuzela slučaj.

Iako je ostavljenom ljubavniku pretio zatvor od pet godina, Livija je odlučila da povuče tužbu, jer joj je, tvrdi izvor, dosadilo da se njeno ime provlači po tablodima.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: kolin firt