Robi Vilijams: Nekim danima jednostavno ne mogu da ustanem iz kreveta

Robi Vilijams: Nekim danima jednostavno ne mogu da ustanem iz kreveta

Autor: | 03/07/2018

0

Poznati pevač Robi Vilijams veruje da pati od Aspergerovog sindroma, ili autizma, i kaže da oseća da nešto nedostaje u njemu, dok se bori sa "nekom formom mentalne bolesti"

Pevač je nedavno u javnosti progovorio o svojoj borbi sa depresijom, a za londonski Radio 2 rekao je da ima pomračenja u glavi i da misli da pati ili od autizma ili Aspergerovog sindroma.

 - Ne znam u kom spektru se nalazim, ali definitivno sam u nekom. Svaki dan je drugačije, čak i ako radim iste stvari. Nekim danima jednostavno ne mogu da objasnim zašto ne mogu da ustanem iz kreveta -  rekao je Vilijams. 


Objasnio je, preneo je Dejli mejl, da je posljednjih godina počeo više da ceni život, pogotovo otkad su supruga Ajda Fild i on dobili ćerkicu Teodoru (5) i sina Čarltona (3). U intervjuu je otkrio i da je opsednut guglanjem svog imena i traženju negativnih komentara o sebi.



- To je istovremeno prokletstvo i blagoslov, jer stalno čitam kako sam glup i ne znam da pevam, ali to me i tera dalje. Zbog toga sam danas čovek kakav jesam -  rekao je Robi. 

I ranije je poznati pevač govorio da o svojim problemima s mentalnim zdravljem, govoreći kako "u glavi ima bolest koja će ga ubiti". Rekao je i da je puno puta bio blizu smrti i uporedio je svoj život pun uspona i padova sa životom pokojnog Džordža Majkla.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Robi Vilijams

Najnovije vesti