Osvežite se uz fenomenalne letnje mikseve

Osvežite se uz fenomenalne letnje mikseve

Autor: | 03/07/2018

0

 

Leto je idealno godišnje doba za zanimljive kombinacije. Poigrajte se bojama i ukusima, izađite iz uobičajenog stila i probajte nešto novo i drugačije. Letnje boje su smele, jarke i odvažne i jedva čekaju da ih ponesete.

Probajte kombinaciju crvene i zelene, neka vam zrela i sočna lubenica bude inspiracija. Crveni top i jarko zelena suknja, i bićete svugde primećeni. Ili crvene pantalone i sandale za zelenim detaljima. Crveni karmin je već klasika, uparite ga sa svetlo zelenim minđušama, ili zanimljivim sunčanim naočarima.

Žuta i zelena takođe kažu: dugo toplo leto! Nijanse limuna potražite na torbama ili šeširima. Cvetni dezeni se nalaze svugde i ultimativni su hit sezone, ponesite ih sa smelošću i stilom.

A neki od fenomenalnih mikseva doneće vam potrebnu svežinu u ovim letnjim mesecima. Za to se pobrinuo neXt Joy i doneo nam dva potpuno nova ukusa: neXt Joy Limunana i neXt Joy Lubenada: savršen miks limuna i lubenice.

Idealno osveženje za tople dane, i pravi odnos voća koje hidrira, hrani i pruža sve što nam je potrebno, sa 30% manje kalorija. Limunana i Lubenada, fenomenalni letnji miksevi! I slažu se sa svim odevnim kombinacijama.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: next